למיכל / סי..

למיכל / סי..

להיכן נעלם מלוח המופעים ההופעה המצולמת לטלויזיה ????? משהו שהיה מתוכנן נדמה לי ל 25/5 ... אגב, גם ההופעה בהונגריה נעלמה לפתע פתאום, אבל לשם לא ממש התכוונתי להגיע...

actress

New member
../images/Emo12.gif

הונגריה התבטל ולגבי שאר המופעים הם יעלו בהמשך...

ט י נ ה

New member
הי מותק לצערי ....

הי אופנוע שחור יקר ואהוב ... לצערי התוכנית שאמורה יתה להצטלם אחת לחודש ירדה כרגע מהפרק כי ערוץ 2 סגר את הברז. כבר היתה להקה כבר היו שירים ואז הגיעה הבשורה הרעה. העדפתי לא לדבר על זה כאן כרגע אבל אם כבר העלית את הנושא אז זהו. מחפשת בית אחר לרעיון. שלך סי

leocat

New member
האמת שעלה לי רעיון

לפני כמה ימים לעשות עליך סרט (אחרי הכל זה מה אני עושה חצי מהחיים שלי כמעט), ואם יש רעיון להפקה טליוזיונית אשמח לשמוע עוד פרטים.

ט י נ ה

New member
מותק התפרצת לדלת פרוצה ...

ליאו מותק טוב ברור שאני כולי רועדת עכשיו מהתרגשות . כל כך הרבה שנים אני מדמיינת עין עדשה קטנה צמודה אלי עוקבת אחרי חיי המופלאים הקשים המדהימים. יש כבר 2 סרטי סטודנטים שנעשו ונמצאים אצלי מוכנים לשימוש ועוד אחד לא גמור.למען האמת יש חומר גלם שמספיק מעכשיו לעוד חיים שלמים יאללה בא נשב ונתחיל. תמיד יהיה למי למכור את זה בסוף. וואו אני שמחה ממש. נדבר באריאל על הכל ונקבע לנו פגישה כל הכבוד ליאו בא נתעסק בחיים עצמם. שלך סי

dd11היחיד

New member
אני רוצה להבין----בבקשה

טינה זו באמת סי סיימן בכבודה ובעצמה? ואם התשובה היא חיובית,אז טינה: אני יכול להציע את שירותיי מבחינת עריכה?? יש לי מערכת עריכה בייתית שאולי יכולה לתרום ולחסוך עלויות. לא יודע,סתם עלה לי רעיון. :) :) אשמח לתגובות

leocat

New member
אני שמח על הצעתך

אבל אם, להודות על האמת, לרשותי עומדים כל צרכי ההפקה המקצועיים בעלויות אפסיות. אבל אני אשמח, אם אתה עוסק בתחום, ואתה רוצה לעזור בתפקיד אחר, לצרף אותך לצוות. נ.ב. וכן טינה היא סי. היא אדם נפלא שמדבר בגובה העיניים.

dd11היחיד

New member
ליאו--תודה

אבל,אם יש ברשותך את אותם אמצעים ,אז מבחינתי נותר לאחל לכם בהצלחה רבה מאוד. ושמחתי להבין שאכן מדובר בסי היימן בכבודה ובעצמה

ט י נ ה

New member
הי דידי ...רגע אל תברח לא שאלו אותי

ועם המון כבוד לליאו ,אבל גם לייש זכות דיבור. קודם כל תודה שהצעת המון תודה. מעבר לסרט הזה שעוד לא התחלנו אפילו לדבר עילו אלא רק בפורום יש לי המון עבודות ערכיה שנתקעו לי מחוסר תקציב כמו לערוך כמה קליפים יחד או לשכפל קלטות האם תוכל לעזור לי וואו זה יהיה אדיר .... ולך ליאו המון תודה ואנחנו בטוח מתחילים לדבר על זה ברצינות. אגב ... נכנסה לי הופעה ביוקנעם ב 19 לחודש אבל אל דאגה אני יוצאת אליה אחרי השידור. הופעה סביב מדורה וואו עולה לי הרגע רעיון ... אולי תגיע עם מפוחיותייך ותצטרף אלינו . אגב יוקנעם רחוקה מאריאל ? נשיקות לשניכם ותודה על הככככככככככככככככככככככככללללללללללללללללל סי

leocat

New member
אני מקווה שלא פגעתי באף-אחד

זה קורה לי הרבה משום מה בזמן האחרון, ולא ממש בכוונה (רחות רגישות עוברות עלינו). אז אני מתנצל טינה, אם עשיתי משהו יותר מדי חצוף ונדחף, הכל מאהבה ומרצון טוב. ואני באמת אשמח דידי אם תיהיה בקשר (בסופו של דבר בנאדם אחד לא יכול לעשות הכל). ובקשר ליקנעם, היא קרובה לאריאל, במידה ואת נוסעות דרך דרכים "מסוכנות", (הרבה יותר מסוכנות מנסיעה ב"חוצה שומרון" החדש) דבר שאני מעריך שלא תירצי לעשות, על-כן לסוע בדרך הרגילה (בחזרה לכביש 6 או 4 ונסיעה צפונה, ול"חתוך" בזיכרון-יעקב מזרחה- צפונה) זה סיפור של שעה וחצי לערך (אולי קצת יותר). צרי איתי קשר כדי לשנות את תיאום ההסעה בהתאם. ולגבי הופעה סביב המדורה - רעיון מגניב. אני בפנים.

actress

New member
סליחה שאני מתערבת אבל מזה דאגתי....

לגבי עסקים כלומר אם אתם קבעתם עריכה או צילום או איך שזה יהיה אתם יכולים לדבר בטל', ולא להתחיל לקבוע פה מתי ומי מו ואיך. אני לא רוצה להשמע חצופה, אבל הפורום נועד בכדי שאנשים יעבירו חוויות כמו שלמשל איך שאתה למשל הגעת ועוד כמה וזה סבבה ומקבלים בכיף אבל מפה ועד לקבוע הסעות וכו'.. אני חושבת שבשביל זה יש את העולם החוץ וירטואלי שבו כמו שסי כתבה יש לה מפיקה ואתה יכול להפנות ולפנות אליה בכל שאלה וגם יש משרד שבו היא נמצאת. ואם תאימתם בינכם אז סבבה כל השאר עובר לעולם האחר אבל עדיין אני מתחנננננננננננת תשאירו עבודה בחוץ ואל תערבו טוב אולי אפשר קצת לערב אבל תיאומים והכל איך להגיע? מתי? מה? מי? מו? בשביל זה אפשר מסרים אישים או טל' ושוב סליחה אם הייתי נוקשה פשוט החזקתי את זה והייתי חייבת לומר את זה סליחה ותודה.

leocat

New member
מקבל מה שאת אומרת

יקירתי באמת צריך לפעמים להרגיע אותנו "הילדים", אבל אנחנו לא נעלבים.

samc

New member
../images/Emo3.gifהפעם Actress את צודקת- אבל

לא נורא... קצת גמישות... אנחנו הזקנים כבר עברנו את פרעוה!

ט י נ ה

New member
ליאו מותק

הלהקה שלי תצא מתל אביב אני אצטרך שההסעה שלכם תביא אותי ליוקנעם ולא מדרכים מסוכנות אני צריכה להיות שם עד 19.30 בערב מקיסמום. מקווה שנוכל לעמוד בזה אנא היה בקשר מול גלי בענין הזה מנהלת ההפקה 545477 -055 ולא פגעת בכלל אני כל כך מכירה את זה ,לפעמים אני קמה בבוקר וכל מי שבא מולי פשוט עף ברוח ואני לא מבינה מה יש לי למה אני נפגעת ופוגעת הכל מאהבה אין לי ספק

למעלה