למיכל קופר קרן באהבה

חני1810

New member
עונה שניה - חובה

ליוצרים ולכותבים שלום, עונה שניה היא הכרח המציאות. חן חן על תסריט מדהים ומצחיק.

חני1810

New member
שנה זה זמן ארוך

למיכל שלום, שנה זה זמן ארוך מאוד למוח האדם שיש לו נטיה חזקה לשכוח מהר. עליכם ליצור עונה שניה בדחיפות על מנת לשמור על המומנט. כמו בסדרות בארה"ב

חני1810

New member
שאלות למיכל

כמה זמן לוקח לכתוב תסריט לפרק אחד. איך וכיצד מצאתם את אורי פפר. הרי איש לא שמע עליו בארץ. הוא פשוט הבן אדם המתאים לתפקיד.

תשובה לשתי השאלות

50 פרקים זה המון, צריך להמציא דמויות ועלילות ועולמות שלמים. אנחנו (אני ואריק שגב וצוות הדיאלוגיסטים הצמוד והמוכשר שלנו) עובדים כמה שבועות על כל פרק ועושים הרבה מאוד שכתובים, וגם תהליך החזרות הצילום והעריכה הוא עניין שלוקח כמה חודשים. ככה ששנה לכמות כזו של פרקים זה לא הרבה זמן בכלל. . נכון שהיה נחמד אם היתה לנו בקנה עוד עונה אבל לא היינו יכולים לצפות מראש איך העונה הזו תתקבל אצת הקהל ובבקורות. ולא יכולנו לדעת מראש אם מישהו בכלל ירצה עוד עונה! זה תמיד סימן שאלה כשנמצאים באמצע התהליך עצמו. לא לשכוח שבסדרה שלנו יש גם הרבה הומור וזה עוד דבר שדורש הרבה זמן כתיבה. אז תהיו סבלניים איתנו...! את אורי פפר גילינו אחרי ששמענו עליו מהמלהקת והיא עשתה לו אודישן מצולם מלוס אנגל'ס והתאהבנו בו בו במקום. הוא הגיע לארץ ועשה עוד אודישן מול ורד פלדמן ואחרים כדי לראות התאמה ביניהם. ואחרי שהוא לוהק כבר התאמנו את הדמות של מייק אליו בצורה יותר מדויקת. אני חושבת שהוא נהנה לעשות את הסדרה ולהיות בארץ למרות שהוא כבר עשר שנים באל איי.

משהו לכולם...

אמנות שבאה מלחץ ולוחות זמנים אף פעם לא תצא טובה ואיכותית כמו משהו שבא מאהבה ועבודה קשה. יש לכם אישור ממני לשנה

בהצלחה במהלך הכתיבה

למדתי תסריטאות ומנסיון אני יודע שזה לא דבר קל לכתוב תסריט שיצא מושלם. ולכן העבודה לוקחת זמן רב. שהיה בהצלחה. מחכה לעונה הבאה!

erasure94

New member
עונה שניה

טוב, הרבה הצלחה בכתיבה של העונה השניה, אני בטוח שאתם תפתיעו, תודה על התשובה הכנה, וכן ידוע שעבודת התסריט היא אכן לא קלה, על מנת להוציא תסריט טוב.

SimplyMe1

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo187.gif4שאלות קצרות

-ירון ברובינסקי(מצטערת אם טעיתי בש.משפחה)ו-ורד פלדמן הם בני זוג במציאות? -איפה ירון שיחק לפני אולי הפעם? -מאיזו חנות נלקחים הבגדים של נגה?(אני מתה על הסגנון שלה,ד"א:)) -מיהי השחקנית שמגלמת את כנרת? זהו לבינתיים:) ותודה

a m i r 1 0

New member
תשובה ל- 4 שאלות קצרות

- ירון וורד הם זוג באמת. - ירון אני חושב שיחק בהצגות לפני אולי הפעם ואני חושב שגם בסדרה אחרת שלא מוכרת כ"כ. - אין לי מושג... - השחקנית שמגלמת את כנרת היא כנרת אריאלי .

למעלה