50 פרקים זה המון, צריך להמציא דמויות ועלילות ועולמות שלמים. אנחנו (אני ואריק שגב וצוות הדיאלוגיסטים הצמוד והמוכשר שלנו) עובדים כמה שבועות על כל פרק ועושים הרבה מאוד שכתובים, וגם תהליך החזרות הצילום והעריכה הוא עניין שלוקח כמה חודשים. ככה ששנה לכמות כזו של פרקים זה לא הרבה זמן בכלל. . נכון שהיה נחמד אם היתה לנו בקנה עוד עונה אבל לא היינו יכולים לצפות מראש איך העונה הזו תתקבל אצת הקהל ובבקורות. ולא יכולנו לדעת מראש אם מישהו בכלל ירצה עוד עונה! זה תמיד סימן שאלה כשנמצאים באמצע התהליך עצמו. לא לשכוח שבסדרה שלנו יש גם הרבה הומור וזה עוד דבר שדורש הרבה זמן כתיבה. אז תהיו סבלניים איתנו...! את אורי פפר גילינו אחרי ששמענו עליו מהמלהקת והיא עשתה לו אודישן מצולם מלוס אנגל'ס והתאהבנו בו בו במקום. הוא הגיע לארץ ועשה עוד אודישן מול ורד פלדמן ואחרים כדי לראות התאמה ביניהם. ואחרי שהוא לוהק כבר התאמנו את הדמות של מייק אליו בצורה יותר מדויקת. אני חושבת שהוא נהנה לעשות את הסדרה ולהיות בארץ למרות שהוא כבר עשר שנים באל איי.
-ירון ברובינסקי(מצטערת אם טעיתי בש.משפחה)ו-ורד פלדמן הם בני זוג במציאות? -איפה ירון שיחק לפני אולי הפעם? -מאיזו חנות נלקחים הבגדים של נגה?(אני מתה על הסגנון שלה,ד"א) -מיהי השחקנית שמגלמת את כנרת? זהו לבינתיים ותודה
- ירון וורד הם זוג באמת. - ירון אני חושב שיחק בהצגות לפני אולי הפעם ואני חושב שגם בסדרה אחרת שלא מוכרת כ"כ. - אין לי מושג... - השחקנית שמגלמת את כנרת היא כנרת אריאלי .