למיכל

tear

New member
ולכך מיקי יקרה כל כך ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

נשמה טובה שכמוך, רק יכולה לומר שמצטערת איתך שכך נהרס מקום שלי הוא כל כך חשוב ויקר ומקווה שרק תוכלי להרגיש קצת יותר מאוששת במהרה. רוצה להודות לך שהיית לי תמיד בכל שעה, הקשבת ותמכת, בחיי לא הכרתי אדם מיוחד ואוהב כמוך. מחבקת המון ותמיד תמיד איתך

benni (mac)

New member
אובדן שלי - פורום שכול ואובדן

אובדן מוות.כליה.סוף.קטב.כיליון.חורבן.קץ.השמד. השמדה.הישמדות.הריגה.הרס.השחתה.השמד.היאבקות. הימחות.הימחקות.היאבדות.היספות.היעלמות. אבדה.אבדון.איבוד.בטלה. שדות סמנטיים אובדן,הפסד אבדה.אבדון.אבד עליו הכלח.אבד סברו ובטל סיכויו.אבדה דרכו. אבדו עשתונותיו.איבד את הצפון.איבד את הראש.איבד ידיו ורגליו. איבד צלם אנוש.איבוד.אסון טבע.בור סוד שאינו מאבד אף טיפה. בילוי.בל תשחית.גזל.גירעון.הולך לאבדון.הולך לאיבוד.הפסד. הרס.השחתה.ונדליזם.זורע הרס.חבלה.חורבן.חיסרון.כאשר אבדתי אבדתי. כיליון.כליה.כן יאבדו.יצא בשן ועין.יצא נקי מנכסיו.מאבד את המכנסיים. מאבד את העשתונות.מאבד את דרכו.מאבד את ההכרה.מאבד זמן.מאבד מזוהרו. מאבד משקל.מאבד עניין בדבר.מגרעת.מחולל שמות.מלאכי חבלה.מסיג גבול. מפלה.מקפח פרנסתו.נופל קורבן.נזק.נזק בלתי הפיך.נשתדפה שדהו. סיכול.עדי אובד.פגיעה.פושט רגל.פחת.קלקול.קלקלה.שגיאה. מתוך:"מילה במילה" - אוצר המילים הנרדפות ניגודים ושדות סמנטיים [ תזאורוס של השפה העברית ] מאת איתן אבניאון. אז כמו שכבר כתבתי : כולן וכולם לשמור על עצמן ועצמם. כל אחד ואחת מכם ומכן היה והיתה עבורי. כן פורום , גם אתה. להתראות בשמחות.

מיכל מאד יקרה, וחברי בפורום

חזרתי, ובשמחה ניגשתי למחשב... תוהו ובוהו ! וואו. לא יאומן. מה קרה ? עוד אובדן ? (אבדן הפורום) מיכל מאד יקרה, את כולך אהבה וחיבוקים יש לך יכולת הלכה ואמפטיה בלתי רגילים. וזה כל מה שכאן דרושש בפורום רגש ורגשנות הם הביטויים המתאימים לפורום זה ולא שכלתנות וידענות . אחרי קריאה אחורה של הימים שלא הייתי אני יכולה להבין איך ניגמר הכוח ולמה את עוזבת. אני לא רואה בהודעתך ´הרמת ידיים´ או ´נטישת ספינה טובעת´. אבל אולי רק חופשה ? אולי תוכלי לחזור רעננה ? אנחנו נעזור. אני אעזור, מבטיחה. מיכלי, הלוואי שתדעי רק טוב ( כי את הרע את כבר מכירה !) מיליון דחלילי חיבוקים ושני מיליון זרי פרחים ורד ע.

amore

New member
למיכל מרעייתו

מיכל יקרה, ידעת לחזק, ידעת לתמוך, ידעת לחבק, ידעת לחמם את הלב והכל דרך המכשיר הקר הזה חבל שתלכי כך לנו. רעייתו

מיכל יקרה../images/Emo24.gif

אף אחד לא יוכל להכנס לנעלים שלך חזקי ואמצי מי שמעריכה אותך מאוד

das3

New member
מוקדש לפורום שכול ואובדן

משהו קטן למחשבה - מקווה שהמסר האמיתי יעבור ואולי נוכל להרים את הפורום הזה לפסים נכונים מהתחלה. כשאני מבקשת להקשיב לי ואתה מתחיל לייעץ, לא את שביקשתיך עשית. כשאני מבקשת ממך להקשיב ואתה מנסה להשיב - איך אני צריכה להרגיש? ומדוע אתה ברגשותיי פוגע? כשאני מבקשת להקשיב לי ואתה חושב שעלייך לפתור את בעייתי אתה מאכזב אותי. הקשב: כל שביקשתיך הוא להקשיב לא לפעול. לא לדבר. רק לשמוע, מבלי להגיב. אני יכולה לדאוג לעצמי. אינני חסרת ישע. אולי חסרת נסיון, הססנית, אך לא חסרת אונים. כשושה אתה משהו למעני שיכולה אני לעשות בעצמי, מגביר אתה את חששותיי, מנציח את מבוכתי. אולם כשמקבל אתה כעובדה פשוטה שאני מרגישה את שאני מרגישה, אז אינני צריכה לשכנע אותך ומתפנה להבין את המתרחש בתוכי. אז צצות מאליהן התשובות, ברורות, נהירות, ואינני זקוקה כלל לעצות, כי אני - אני! גם רגשות לא הגיוניים הופכים משמעותיים כשמבינים את שהם טומנים, את המקור ממנו הם נובעים. יתכן שלכן תפילות עוזרות לאנשים. משום שאלוקים מחריש. אינו מייעץ, אינו מארגן, הוא רק מקשיב, נותן לך לחשוב על הדברים. לכן, אנא, רק הקשב. אם תרצה לדבר - בקש. חכה לתורך. ואז - אקשיב אני לך.

nira52

New member
מתביישת

לחברי פורום שכול ואובדן אני כאם ששכלה בן הייתי חברה סמויה בפורום שלכם נדהתי לראות שגם במקום כזה יש מריבות ותככים, חשבתי שזה המקום לשתף בכאב לקבל תמיכה ולתת, עצוב מאוד שהגעתם לאן שהגעתם מיכל בר , אישה שאני מכירה באופן אישי, אישה מדהימה שנתנה כל כך הרבה מזמנה ראויה רק להערצה .

kevant

New member
שתיקה

שתקתי זה זמן מה. בזמן שהפורום רעש וגעש בנושא "עזרא ראשונה". הסיבה לשתיקתי היתה לא להוסיף שמן על המדורה ולא לתת למר "עזרא ראשונה " הזדמנות נוספת לנגח משתתף זה או אחר. במשך שנותי לימדוני החיים, בין השאר, גם את החוכמה הפשוטה של התעלמות. אם הפורום הזה חשוב לנו. לאלו שרוצים לומר דבר מה. לאלו ששמחים לקבל מילה טובה, חיבוק וירטואלי וכולי. לאלו שאיכפת להם מתרבות הדיבור. לאלו שאיכפת מהשני גם אם לא מכירים אותו בשמו או בדמותו.אזי בואו נעשה את הדבר הפשות שאנו יכולים לעשות. נ ת ע ל ם. לא ניכנס להודעות של זה שאין אנו חפצים. לא נגיב על הודעות שאינן לטעמנו. והעיקר בואו לא נותר על הפורום. הוא עזר, לפחות במעט למישהוא מאיתנו. ולסיום מילה למיכל. את הנורא מכל עברת פעם. אם לא נשברת אז ומצאת את הכוח להמשיך ולחיות. אז איזרי כוח וחיזרי להנהלת הפורום. אל תתני לאף אחד לקחת ממך את מה שיצרת. אין אדם שאינו עושה טעויות. מלבד אותו אחד שאינו עושה דבר. לכן מיכל יקרה שלי. למען כל אלו שאוהבים אותך ומכבדים אותך ובמיוחד למענך את. ח י ז ר י. אב שכול שחיפש אוזן קשבת ואינו חפץ לאבדה. שלך ושלכם כתמיד kevant

Adrien

New member
אני לא מבקרת פה הרבה, אבל...

אני מתפלאה לראות את כולם מזועזעים מהעובדה שהמנהלת עזבה. באמת שעם כל הכבוד, הפורום לא נהרס. אם אתם רוצים להמשיך לשתף אחרים, ולעזור לאחרים, אז הפורום לא נהרס, ובחיים לא ייהרס. ואני יודעת שאני רוצה להמשיך לשתף אתכם. אני לא נמצאת פה הרבה, אבל בלילות, כשקשה לי להירדם, אני כותבת את מה שבלבי. ואפילו אם אתם לא קוראים את זה, באותו רגע זה עוזר. אל תתיאשו מהפורום, ובעיקר לא מעצמכם.

למיכל

גם אני ממשפחה שכולה, אמנם לא ביקרתי בפורום הזה מעולם, אבל נודע לי על ההתנקלות לפורום ואלייך. יש שיר של חוה אלברשטיין, שכתבה רחל שפירא, הוא אמנם נכתב לגבר, אבל אני חושב שאפשר לעגל פינות. אדבר איתך/ר.שפירא כשאת חיוורת מצער מתחפרת בשתיקתך תני לי לדבר אליך וללכת בין צלליך להיות איתך. לא אשאל אותך מדוע לא אחריד את בדידותך זהיר, כמו מהסס באותות חיבה וחסד אדבר איתך. יש בי כח, אל תחוסי עלי אל תפריעי, לקוצים שלך לדקור את רגלי כשאת עייפה עד מוות לא נרדמת בחשיכה, בשעה שסיוטיך מרדפים חלומותייך, אשאר איתך. על ידך, אני נודד בין שנתך ליקיצתך, המילים שלי שבירות הן, וכפות ידי קטנות הן אך הן לצידך. כשאראה או כשתאמרי לי חרש חרישי, כי מיתיך מתקבצים גם אני ארכין את ראשי. לא אשאל אותך מדוע לא אחריד את בדידותך זהיר כמו מהסס, באותות חיבה וחסד, אדבר איתך.

מיכל ממנהלת למנהלת

מיכל היקרה, עבודת הקודש שעשית בפורום הזה, נעלית מדי כדי שתותרי בגלל אנשים קטנים, ראי אותם כאבני נגף שכל מה שצריך לעשות הוא לבעוט בהם אל שולי הדרך. אל תתיאשי, בל תיפול רוחך, כבר חווית דברים קשים וכואבים יותר, התעלמי מאותם בני שטן עלובים שאינם יודעים תרבות מהי ושובי אל הפורום שלך, שבו מחכים לך אנשים שאוהבים אותך. מחזקת את ידייך ושולחת לך חיבוקים. ממני שמכה על חטא השתיקה אפרת מנהלת פורום הפרעות קשב וריכוז מנהלת פורום אמנות

למעלה