למיכל

חגית א.

New member
למיכל

קראתי את מה התגובה שלך, המון תודה- זה ריגש אותי ורציתי לכתוב לך למשהו שאת כתבת אני מקוה שזה בסדר מצדך, למרות מה שכתבת היה מיועד למישהו אחר, פשוט רציתי לכתוב על השייכות רק עוד משהו קטן. ואם זה לא במקום אז סליחה. ההורים שלי עד היום לא יודעים על הרגשות האלה של ההתנדנדות בשייכות, וגם לפעמים הם היו אומרים דברים, כמו נזכרים באיך שהגעתי אליהם, או אומרים דברים שאני יודעת שהם לא מתכוונים,אבל זה מה שגורם למין חיץ ביני לבינהם אני מתכוונת יש גם המון דברים שאני למשל פירשתי לא נכון, אבל זה בגלל שהאוזן פשוט רגישה יותר, וגם אם הם לא מודעים תמיד התחלתי לחשוב שיש כונות נסתרות, וגם בגלל שהם כל הזמן אמרו שאני שלהם לאנשים , אז לי זה גרם לדעת שאני לא - זה היה בעבר והיום אני יודעת שהם איתי ואני איתם צר לי קטעו לי את חוט המחשבה אז אני אכנס בפעם אחרת להשלים את מה שרציתי וסליחה אם זה גרם לאי נוחות

טלי ל.

New member
חגית יקרה!!

סליחה שאני מתערבת
אבל מה זו מסכת ההתנצלויות כאן??? יש לך מה להגיד וחשוב שתגידי וכל מה שנכתב כאן, (אם לא הועבר בדואל ישירות לכותב אז הוא לעיני/ תגובת/ קריאת כולם. וממה שאני קוראת שאת כותבת עליו יש לך כל כך הרבה מה לתרום ולתת, אז קדימה מותק, די לבקש סליחות (!) כי כל מה שתספרי לנו כאן - יהפוך אותנו להורים טובים יותר (אני מקוה שאני מצליחה להפנים חלק מהדברים שעולים כאן) בוקר טוב לך חמודה

דיאנה*

New member
חגית יקרה

לא אחזור על הדברים של טלי. אולי בעצם כן כדאי לחזור. אין לך על מה להתנצל. הייחוד והיופי של הפורום הזה הוא שהוא מאפשר למאמצים ומאומצים להיפגש ולשמוע זה על תחושותיו של זה. המפגש הזה מאפשר לנו, לכל המשתתפים לתרגל דיבור שאחר כך נאזור אומץ לעשות אותו בחיים. מעבר לעובדה שאת באמת תורמת כאן להורים ומאפשרת להם לפתח מודעות לתחושות של ילדים שאינם מדברים על הנושא, את פשוט לא צריכה רשות מאף אחד כדי להביע את דעתך בכל מקום שהוא (כן, גם לא ממני). תנשמי חופשי ותדברי חופשי. כמו שכתבתי לראש, הרבה פעמים אנחנו מצנזרים בחיים את המחשבות שלנו ולא מדברים עליהן כדי לא לפגוע באחרים ולמעשה אנחנו פוגעים כך גם בעצמנו וגם במי שאנחנו אוהבים. כי רגשות שלא באים לידי ביטוי באופן ישיר במלים באים לידי ביטוי במעשים (כמו הסתגרות למשל). איך את מצפה שלא להרגיש טלטלה והתנדנדות? הרי החיים הם שטלטלו ונדנדו אותך. דברי על זה. איתנו, עם המשפחה שלך, עם מי שתבחרי. רק אל תתנצלי על כך.

מיכל@ל

New member
ותוספת למה שכתבו דיאנה וטלי

לכאן את שיכת,את חלק מאיתנו! חלק חשוב שיש לו מה לתת וגם מה לקבל ,אין לך על מה להתנצל. המון תודות שהתיחסת למה שכתבתי,את מאירה לי נקודות חשובות.

למעלה