למילי 17 זוכרת מה ביקשת

טומי*

New member
למילי 17 זוכרת מה ביקשת

תמונה עם תמיר. טוב זה לא באיכות מי יודע, אבל זה מה שיש

RAMI TA

New member
פרוטקציות של הונגרים... ../images/Emo6.gif

התמונה האחרונה היא מכתבה שהופיע ב- 'וואלה' סלב, לדעתי...

טומי*

New member
את האמת הלכתי לכל האתרי

חיפוש שאני מכיר, פרט לגוגל ששם בקושי יש משהו ומה שמצאתי הבאתי לכאן. מי מכן/ם דיבר/ה פעם עם יאיר? אולי נארגן איתו איזה מפגש?

ענבץ בץ

New member
חח אני אישית מתכננת ראיון איתו

ואם אני באמת אצליח.. (אני בדרך אני מאוד קרובה..) אני אמסור דש ורצון לפגישה מכולם ועכשיו תאכלו לי המון בבצלחה...:)

טוב זה לא היה ממש ככה

לא בדיוק השגתי אותו זה היה דרך "ציפורים" התקשרתי לשם ודיברתי איתו אבל זה היה לפני 6 שנים כמעט.

טומי*

New member
המזל שהחזקתי את הכסא כשקראתי.......

את מה שכתבת.
בלי טיפה של ציניות...בחיי

על מה דיברנו ? אז ככה

דיברנו בעיקר על ארוחת החג המשמינה (זה היה בערב ראש השנה) דיברנו קצת על קלינטון.. ועל פרשת מוניקה לווינסקי (כן, זה באמת היה מזמן) וזהו בערך לא הרבה ... אבל הוא הבטיח לבוא לארוחת חג כדי שנראה אצלי מי משנינו הארוחה משמינה יותר וכמובן לא בא אז יאיר אם אתה קורא את זה: איפה אתה? ערכנו לך צלחת

ענבץ בץ

New member
יווווווווווווווו

איך למה ספרי? מה זה ציפורים ואוו יש לך טלפון שלו... או משו שאני אוכל להשיג אותו....? אני מעונינת לראין אותו... חח אבל איך הגעת לדבר איתו על זה? סתם או מתוך תוכנית... יו אני רוצה להיות את!!

../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif אז זה הסיפור

היה זה ערב ראש השנה מי יודע של איזו שנה(חחח) לפני 6 שנים לערך, חזרתי מארוחת ערב משפחתית וישבתי בסלון משועממת, החלטתי לפתוח רדיו והנה לו התנגן שיר של אירוסמית (הלהקה האהובה עליי) בסופו של השיר נשמעו קולותיהם של דפנה שפיגלמן ויאיר לפיד מקשקשים על דא ואה ואז הם החליטו לכבוד ערב השנה החדשה לעלות צופים לשידור והנה אני יושבת משועממת החלטתי להתקשר וכך דיברנו אני ויאיר על מטעמי החג על ביל קלינטון ועוד כהנה וכהנה . מרוב התרגשות שכחתי מי אני ואיך קוראים לי אבל הכל שווה בשביל שיחה אחת עם כבוד יאיר. זהו סיפורי על איך דיברתי עם יאיר ...

ענבץ בץ

New member
ואוו איזה פאןןןןןןןןןןן

יו יש לו עדיין תוכנית ברדיו? יאא איזה כייף לך חחחח איזה מצחיקה... הדבר היחיד שאי פעם היתי בו ברדיו זה כשהייתי חולה והרדיו קלט רק תחנה מזרחית והיה משחק אז צלצלתי ואמרו לבחור שיר ובחרתי שיר של אבריל לאבין ואז אמרו לי שזו חנה מזרחית חחח איזה פאדיחות.... ואוו איזה כייף לך איZה צחוקים.....

בטח שיש לו

כל יום רביעי ב 24:00 עד 02:00 ציפורי לילה מארחות הוא ודפנה שפיגלמן (שהיא גם העורכת של התוכנית שלו ברשת)

למעלה