למיסטר יודע הכול שמתווכח עם כולם גם כאשר טועה בגדול ולא מוכן בחיים להודות בטעותו כמו בנושא ההבדל בין מתן עדות לנאשם

Harrington

Well-known member
מנהל
מעניין מאוד. אני לא יודע למי הכוונה בכותרת הארוכה והמייגעת, אבל אציע לקוראים שלא להסתמך על הכותרת של ליינט ולהתעמק בעצמם. אם יעשו כן, יגלו שיועמ"ש הכנסת הלכה למעשה מחזקת את פניית יו"ר הכנסת, מסכימה איתה ואוחזת בדעה המקצועית שאכן נכון שבית המשפט יתאם את העדות עם יו"ר הכנסת.

כמובן שמהכותרות, לא זו שנבחרה כאן לשרשור ולא זו שנבחרה באתר שבהפניה, לא תוכלו ללמוד על הנ"ל :), אך הדברים כתובים במפורש שחור על-גבי מסך בתוכן.

מעניין מאוד. אני לא יודע למי הכוונה בכותרת הארוכה והמייגעת, אבל אציע לקוראים שלא להסתמך על הכותרת של ליינט ולהתעמק בעצמם. אם יעשו כן, יגלו שיועמ"ש הכנסת הלכה למעשה מחזקת את פניית יו"ר הכנסת, מסכימה איתה ואוחזת בדעה המקצועית שאכן נכון שבית המשפט יתאם את העדות עם יו"ר הכנסת.

כמובן שמהכותרות, לא זו שנבחרה כאן לשרשור ולא זו שנבחרה באתר שבהפניה, לא תוכלו ללמוד על הנ"ל :), אך הדברים כתובים במפורש שחור על-גבי מסך בתוכן.
נראה שאתה בהחלט יודע למי הכוונה ולכן קפצת להשיב :)

Harrington

Well-known member
מנהל
נראה שאתה בהחלט יודע למי הכוונה ולכן קפצת להשיב :)
מה ש"נראה" לך, לא באחריותי, סורי. הגבתי כי זה מעניין ולאור נסיון ההטעיה שביצעת (וליינט איתך כאמור מעלה). כל השאר, אולי מעניין אותך, אך אותי מעט פחות.

אם וכאשר תחשוק נפשך להתייחס עניינית לדברי, תרגישי חופשיה.

עד אז, כאמור, במשחקים הילדותיים שלך את לבד עם עצמך או בכל אופן, לא איתי.

מיצינו.

מה ש"נראה" לך, לא באחריותי, סורי. הגבתי כי זה מעניין ולאור נסיון ההטעיה שביצעת (וליינט איתך כאמור מעלה). כל השאר, אולי מעניין אותך, אך אותי מעט פחות.

אם וכאשר תחשוק נפשך להתייחס עניינית לדברי, תרגישי חופשיה.

עד אז, כאמור, במשחקים הילדותיים שלך את לבד עם עצמך או בכל אופן, לא איתי.

מיצינו.
השטריימל שלך בוער? :)
תרשה לי לתקן אותך, זה לא רק לי נראה, אלא לרובם המוחלט של גולשי הפורום ואולי אף לכולם.

Harrington

Well-known member
מנהל
השטריימל שלך בוער? :)
תרשה לי לתקן אותך, זה לא רק לי נראה, אלא לרובם המוחלט של גולשי הפורום ואולי אף לכולם.
נו נו, עם סמכותך (וכושרך?) לדבר בשם כלל הציבור אינני יודע להתמודד.

הרבה הצלחה בדיונים שלך עם עצמך או עם "רובם המוחלט של גולשי הפורום". יהיה לי קשה אולי, אבל אסתדר בלעדייך ובלי תת-השרשור הזה.

הרבה בריאות,
מיצינו.

נו נו, עם סמכותך (וכושרך?) לדבר בשם כלל הציבור אינני יודע להתמודד.

הרבה הצלחה בדיונים שלך עם עצמך או עם "רובם המוחלט של גולשי הפורום". יהיה לי קשה אולי, אבל אסתדר בלעדייך ובלי תת-השרשור הזה.

הרבה בריאות,
מיצינו.
סתם לידיעה שכנראה תצרום לך, הוא בא להעיד כמו גדול ולא עזר לו שום תעלול שניסה.

Harrington

Well-known member
מנהל
סתם לידיעה שכנראה תצרום לך, הוא בא להעיד כמו גדול ולא עזר לו שום תעלול שניסה.
סתם סקרנות (תקראי לזה חבר שואל), אמנם מיצינו את ה'דיון' (אעלק) הקודם ולא אחזור אליו אבל בכל זאת, מה גורם לך לחשוב שה"ידיעה" שלך "תצרום" לי, אם אני מהרגע הראשון שהנושא הזה עלה כאן בפורום טוען שזה בדיוק מה שיקרה :)?

Harrington

Well-known member
מנהל
את מצפה מהדג השקרן שמפיץ את סרחונו בכל הפוסטים כאן שיודה בשקרים שלו ?
הגזמת .
תגיד, מיסטר קללני, מה קרה, לא קיבלת מספיק תשומי היום אז נזקקת לעוד פוסט שקר והמצאה? אתה מודע לכך שהגב' למעלה לא התייחסה לתשובה העניינית שקיבלה, נכון? אתה יודע, זו שמצביעה על כך שמה לעשות, יועמ"ש הכנסת דווקא טענה שעל ביהמ"ש לשקול את בקשת יו"ר הכנסת בניגוד לכותרות המומצאות שלכם ושל ליינט?
בעצם עזוב. אין סיכוי סביר שתהיה מודע. בשביל זה צריך להבין, בשביל להבין צריך לקרוא, בשביל לקרוא צריך לימודי ליבה, בשביל טוב עזוב. לא אשתף פעולה עם נסיונך לדרדר את השיח בפורום בכל מחיר :).

המשך יום שקט ונעים לך יקירי.

למעלה