למיקה ודין

בנדיטה

New member
למיקה ודין

ההי חמודים שלנו, ניסיתי למצוא שם משתמש פנוי- אך כל השמות היו תפוסים. אפילו השם בנדה היה תפוס. רק השם בנדיטה היה פנוי . הסיסמא שלי היא באנגלית שלך אוהבת אמא. איזה כיף לראות את המכתב שלך במחשב ואת התשובה של רונה על-יד. זה אפילו הצליח לנתק אותי מסרט יפה שאני רואה עכשיו. איך היה הפיקניק ביער עם הגחנון. כל הכבוד לך. המשיכי כך. אוהבים אותכם , אבא ואמא. וכמובן בנדה, שרק בזכותה הצלחנו למצוא שם משתמש פנוי. נשיקות, נשיקות ושוב נשיקות. אל תשכחי לשלוח לנו את הכתובת שלכם.

Gefen

New member
בנדיטה יקרה....

גם אני אוהבת את מיקה יש לך בת פשוט מקסימה והילדים שלי מאוהבים בה עד כלות הנשמה. היום הבן שלי ממש התחנן שנצא ונקרא למיקה שתשמור עליו, אבל מה לעשות, הייתי עייפה ולא ממש בא לי לצאת, והוא כעס, כי רצה את מיקה. ואיזה יופי לראות שהפורום יכול גם לשמש כמקום מפגש משפחתי. את מוזמנת לבוא לבקר תמיד (וגם לשכנע את הבת שלך להיות פה יותר..) מיקה - מתי את מכינה לי ג'חנון ממי...?

bmw007

New member
גם ממני...

הייי לכם.. אתם בטח לא רגילים שעונים לכם פה בפורום... חחחחחח... יאללה תגיבו!!! אז מה אם מצאתם עבודה... חחחח.. שיהיהלכם שבוע מקסים! רונה

בנדיטה

New member
אבא כותב

אני שמח שאפשר לעשות כנס מישפחתי בפורום אוסטרליה ולך גפן שמחתי שיש למיקה מישהי שגם מפרגנת וגם אוהבת שם במקום הרחוק ביי ביי אבא של........ איציק

bmw007

New member
ש ב ת ש ל ו ם ../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo25.gif|לב

הייייי לכם.... שתהיה לכולנו ש ב ת ש ל ו ם... נשיקות רונה

s h i l a

New member
שלום למשפחתי האהובה../images/Emo23.gif

איזו הפתעה עשיתם לנו, שגעון כל הכבוד על יוזמה, ואיזה שם משתמש מעולה למי שלא יודע בנדיטה זהו שם החיבה של כלבתי האהובה שהשארתי בארץ עם הורי יקרים ולך רונה יקרה יאללה בואי לבקר. תודה לך גפן סמדר שהארת את תשומת ליבי להודעות החשובות מתה אני עליך ועל כל המישפוחה שלך גחנון בשבוע הב א איפה שתבחרי. אמאבארונה היה יום מעולה אתמול צילמתי בוידאו והאוכל היה פצצה. אוהבים ומתגעגעים מיקה ודין

bmw007

New member
סוף כל סוף../images/Emo151.gif../images/Emo68.gif../images/Emo22.gif../images/Emo66.gif

מיקמיק... כבר חשבתי שלא תכנסי לאן .... כל כמה זמן את נכנסת לאינטרנט ??? נכון שם מקורי? "בנדיטה" חחחח... קלטי קטע: "בנדה" היה תפוס.חחחחח... שיהיה שבוע מקסים ד"ש לדינו ביי ביי רונה

למעלה