למירי

• פותח הנושא k7
  • פורסם בתאריך

k7

New member
למירי

שלום מירי! סקרנית לדעת האם את גם יוצרת או רק רוקדת.התרשמתי שאת מנסה לעזור לכל מי שיש לו שאלה או בעיה.גם לי ענית מספר פעמים ואני מעריכה זאת מאוד. מירי,אם זה לא מוגזם מצידי כתבי בבקשה משהו על עצמך וגם היכן את רוקדת. תודה,מצפה לתשובה.

משהו על עצמי.

ל - K7 היות ולא מצאתי משהו טוב ומעניין לכתוב על עצמי, ולהשאיר אותך בלי תשובה זה לא מנומס ולא יפה, החלטתי להקדיש לך שיר/ריקוד המבטא היטב את עצמי ויתן לך תשובה מפורטת לשאלתך. שירו של שפשף / ריקוד מעגל של אורן שמואל. מילים : מאיר בנאי / לחן : יזהר אשדות / מבצע : מאיר בנאי. מה אני, אני רק בן אדם / אני חי ועובד כמו כולם, ורואה עתיד וחושב תמיד / שהכוונה נותנת אמונה. לא מבין מה קורה וחושב / מי שומע את מה שבלב, ורואה עתיד וחושב תמיד / שהכוונה נותנת אמונה. ואם רק נסתכל אם לא נבהל / ונראה לעולם שביחד כולם, אז יחד, כן ללכת יחד / כן ללכת יחד, אל האור, יחד זה הזמן ביחד / ואיתך ביחד לאהוב. אין לי פחד ויש לי תחושה / שהדרך תהייה לי קשה, אני רואה עתיד, אני חושב תמיד / שהכוונה נותנת אמונה. אני רואה עתיד, אני חושב תמיד / שהכוונה נותנת אמונה. ואם רק נסתכל אם לא נבהל / ונראה לעולם שביחד כולם, אז יחד, כן ללכת יחד / כן ללכת יחד, אל האור, יחד, זה הזמן ביחד / ואיתך ביחד, לאהוב. K7 - ואיתך ביחד לאהוב. מירי.

בעיה1

New member
החידה השבועית - מי היא מירי ?

"מובאות" רוקדת ברעננה אצל שלום עמר היתה בפסטיבל כרמיאל באילת מוכרת ליום טוב אוחיון משכילה קוראת ספרים בקיאה בתנ"ך רוקדת מתקדמת בוגרת אולפן מדריכים מכירה את כל המדריכים והיוצרים מקבלת קריצות אישיות מרוקדים יש לה משפחה בצפון הארץ חדה חידות מדופלמת כושר ביטוי מעולה הומור משגע המועד האחרון לפתרון החידה - עוד שעתיים. נא לכוון את השעון במחשב. פתרונות חלקיים לא יתקבלו.

ל - בעייה1

אחרי שפתרת את חידת מי היא "מירי" בכשרון כה רב, הבה ונתפנה לפתור את החידה ששמה "בעיה1". ולמה זה יותר חשוב : היות ולמדתי עוד בהיותי בכיתה ד´, כי לא ניתן לפתור "בעייה" (משוואה) עם שני נעלמים, לפני שפותרים בעייה עם נעלם אחד. בחביבות. מירי.

בעיה1

New member
בזמנך - למדו 2 נעלמים , בתיכון

אם למדת את זה בכתה ד´ - סימן שהיית בין המחוננים. לימוד מחשבים ושיטה בינארית - התחילו לפני זמן קצר יחסית. ומי אני שאתמודד עם נפלאה כמוך. אני מתכוון למה שאני אומר.

למירי! ומה עם נעלם שלישי?

או נעלמים שהם ללא מספר? אני רואה שהחברה כאן מגלים עניין בלפענח אותך... אז אולי תנדבי לנו קצת אינפורמציה - ולא בשיר בבקשה (אם כי השיר היה נפלא!)

למעלה