למישהו אולי יש מושג

Tre CooL

New member
נראה לי עד

השנה שבה הם הוציאו את הדיסק דוקי...אולי יותר... תבדוק לפי נושאי השירים יכול להיות שזה יביא לך את הרעיון לכמה זמן...

המחשב שלי קצת מאוד אידיוטי

לעזאזל. והוא חדש. לא ,אבל האמת שהוא לא עושה כזה הרבה בעיות אבל, חפיף

Yodi Paparnuk

New member
בלעשן? פשוט מצוין, יש לומר ../images/Emo19.gif

נמאס לי מלריב עם אנשים על זה... במשך הפסקה שלמה ילד מעצבן ניסה לשכנע אותי שזה לא נכון שלעשות קליקים בידיים ולעשן זה לא טוב. ושעה אני מסבירה לו שראיתי מחקרים של ההורים שלי שאנשים כתבו שיש הוכחה לזה... עזבו הילד הזה טיפש בצורה מפחידה...

Yodi Paparnuk

New member
חחחח.... ואתם יודעים מה עוד הוא../images/Emo19.gif

אמר? הוא אמר שהמקטרת עזרה לשרלוק הולמס להיות כזה גאון... ועוד 700 דברים טיפשיים כאלה... הכי טוב היה שהוא אמר שישו הלך על המים (הוא לא נוצרי)

Princess Grace

New member
אם כבר מדברים....

ישו היה גם ג'אנקי, כל הסיפור הזה שהוא הלך על המיים הי איזה קטע של חבורת המסוממים שלו. גם מוחמד.... ומשה..... תקשיבי הוא שמע את אלוהים, אם מישהו היה בא אלייםך היום והיה אומר לך, תקשיבי, אלוהים אמר לי.... לא היית חושבת שהוא א. מסומם ב. טיפש ג. פתי ד. משוגע? כולם לקחות רעיון טוב של אמונה ובנו סביבו מבנה של דת. (כריס רוק, דוגמה)

Yodi Paparnuk

New member
סרט שולט! ../images/Emo19.gif

אבל עזבו, היה לנו ויכוח שלם בשיעור היסטוריה... שבו הוא התעקש שישו הלך על המים וכיתה שלמה של אנשים (לא טיפשים בצורה יוצאת מן הכלל, אחרי הכל כיתת אתגר) מנסה להסביר לו שזה סתם שטויות... ד"א... הקטע עם זה שכולם מסוממים... נקודה למחשבה...

Princess Grace

New member
כן, כן, מכירה את השיעורים האלה....

שיעורי אזרחות אצלנו..... כל המרצניקים (אני) נגד כל הימניים (כל הכיתה). ואכן, ישו היה איש חכם, דוגמא ומופת לכל סטלן צעיר....

למעלה