למישהו או מישהי כאן יש אתר

Her Circulation

New member
למישהו או מישהי כאן יש אתר

? ומקום פנוי? אני רוצה להעלות שירים, ביצועים נדירים וכו למען חברי הפורום יוכלו להורידם.

rachelmerav

New member
I think radlohead.com will be happy

to help? just go on the new board I´m sure they´ll be happy to give you some space

man in heaven

New member
הקפצה !!!!!

אנשים אמנם אין לי אתר לאחסן בו את כל מה שהר סירקוליישן רצה אבל אולי למישהו בכל זאת יש אז שישימו לב להודעה ! זה חשוב, כי בניגוד לכמה פה שמאיפשהו הביאו קטעים נדירים וגרסאות שונות - לי אין מושג איפה לחפש... אז אולי מישהו יראה את זה אה, ולהר סיקולישן - אולי תנסה בפורום מחשבים ואינטרנט ? או בבוני אתרים ? אני די בטוח שיתנו לך שם עזרה, למרות שזה מאוד מאוד קשה למצוא אתר בחינם בימים אלו.... האתר של הלהקה שלי נסגר לא מזמן כי השרת התחיל לדרוש כסף.... בכל אופן, תחת הכותרת מחשבים בפורומים יש מלא נושאים שברובם אני לא מבין אבל אולי אתה כן... טוב הבהרתי את הנקודה שלי לא ?....

rachelmerav

New member
קונצרט ביום ראשון

אני מנגנת את אינטרמצי אופוס 117 של ברהמס ויצירה נורא חמודה של דביסי מספר הפרלודיםהראשון שלו (היצירה האחרונה מהספר). חוץ מזה מנסים לעבוד קשה בלימודיםת קיבלתי חזרה עבודה עם ציון 75 ולכן אני ממש מרגישה שהולכים לי הסכויים לזכות בסטודנט מצטיין. חוץ מזה הכל טוב

אתר

תומר, אתה יכול לפתוח אתר חינם בכתובת הזאתי ואפשר לשים שם עד 30 מגה, ואפילו אין שם פופ אפס ופרסומות.

למעלה