למישהו את ה-dvd

וינסנטי

New member
למישהו את ה-dvd

של הקונצרט של דיוויד גילמור, שבו הוא מנגן יחד עם צ'לו, כינור ופסנתר עם קופמטרבלי נומב? מישהו יודע עם מי הוא מנגן? אני אשמח לתשובות, לילה טוב.

holo

New member
voila

piano and english horn: Michael Kamen Double bass: Chucho Merchan Cello: Caroline Dale Drums: Nic France

One Echoe

New member
אם כבר בדיויד גילמור עסקינן..

ממש אהבתי את הגרסא של שיין און...היום ראיתי חצי מההופעה. זה רק מוכיח שגילמור הוא אכן גיטריסט בלוז מן השורה. ממש אהבתי את השינוי מלודיות שהוא עשה. במיוחד ב " שיין און... ". גרסא קסומה.

One Echoe

New member
נכון, השני באמת מדהים.

איך שגילמור עם הסלייד...עם הגיטרה הקטנה הזו ;] אבל אהבתי יותר את הראשון, ממש יצירת בלוז.

The Albatross

New member
עזוב גילמור עם סלייד,

זה קיים גם במקור... תקשיב לבס שם. אלוהי. מה שכן, צריך רמקולים טובים.

One Echoe

New member
זה עדיין יפה מאוד...

כן, הקונטרה בס באמת מוסיף המון המון.

holo

New member
לדעתי זה לא מתקרב למקור.

השני נחמד, אבל המקור פשוט ענק. את השיר הראשון, לעומת זאת, גילמור מנגן בביצוע מיוחד ושונה, יותר אישי.

The Albatross

New member
נסכים שאנחנו לא מסכימים.

החלק השני בהופעה החיה פשוט אוכל את המקור בלי מלח. באס רולז.

holo

New member
איך אתה יכול להגיד את זה?:0

אין בהופעה את האורגנית של רייט, שהיא ענקית פשוט בשיר הזה ונמצאת בכל החצי השני שלו. וחוץ מזה, אני שומע טוב מאוד את הבס במקור..

The Albatross

New member
אבל זה לא קונטרה באס.

ואני מסופק אם רייט ניגן על אורגנית.

The Walrus

New member
כרגע שמעתי את הביצוע פעם ראשונה

ביצוע קסום ומדהים... השיר נשמע הרבה יותר קרוב ועצוב מאשר בגירסה המקורית, שהם הוא מכוסה באפקטים של אקוז וכאלה. גם הסולו נשמע לי מוזר, הרבה יותר טבעי, כי אין עליו טונה של אפקטים. בכל מקרה, בתור גיטריסט נהניתי במיוחד מהאפשרות לצפות בגילמור מנגן את הסולו - חיפשתי הרבה זמן הזדמנות כזאת, אבל בפולס, בלייב 8, ובעוד כמה הופעות שמצאתי יש המון אפקטים ועשן על הבמה ובקושי רואים, מתמקדים המון בסרטונים ובאנימציות שמוקרנים מאחוריהם, מתמקדים בקהל או עוד דברים, וזה ביאס אותי. אבל סוף סוף אפשר לראות ממש איך הוא מנגן את זה...

למעלה