למישהו בא לשתף על סטרואידים?

יאסון

New member
למישהו בא לשתף על סטרואידים?

היי, מישהו היה לאחרונה או לא לאחרונה תחת סטרואידים לוריד עם המשך של ירידה הדרגתית בכדורים? אם כן אשמח לשמוע מעט על תופעות הלוואי, הרגשה כללית, דיאטת מלח סוכר וכו´ אני חייב להודות שביום הכדורים השלישי מתוך שבועיים- ההרגשה מ-ו-ז-ר-ה שלום ובי יאסון

RomiVais

New member
ההרגשה מוזרה?? ../images/Emo4.gif ../images/Emo11.gif

מה זאת אומרת?? ממה שאני זוכרת, אין הרגשה מוזרה... אבל שוב - כל אחד מגיב אחרת וכל גוף יש לו את התגובות שלו... אני מקווה שאתה בסך הכל מרגיש טוב!!! יש לנו פה את ליאור, ואת הדס שקיבלו סטרואידים ממש לאחורנה, ואני בטוחה שהם לא יתנגדו אם אפילו תפנה אליהם במסר... או כאן! תרגיש טוב אני בטוחה שגם אם טיפה מוזר כרגע, השיפור יגיע!! רק בריאות! רומי

maya rozen

New member
זה עובר../images/Emo91.gif../images/Emo140.gif

היי יאסון, אני כעת מטופלת תחת פרדניזון (10 מ"ג) אתה צריך לשמור על דיאטה שהיא כוללת אי אכילת מלח וסוכר (נסה את סוכרזית) אם תקח ביום יותר מדי sukar o melah- az ata alul lehargish bera ah lio nora haikar she tishte harbem, gam ein zoreh lhosif ki ata tuhel le hitnapeah (gam ze over).

hadash

New member
המוזרויות שלי......./images/Emo153.gif

היייי כשקיבלתי סטרואידים בוריד אז בהתחלה לא הרגשתי שינויים רק אח"כ הייתי משום מה מלאת אנרגיה לקראת הסוף זה השתנה בעצבנות על כל מי שסתם נראה לי שאפשר להוציא עליו את העצבים... אח"כ ביקשתי מכולם סליחה אני אכלתי בעקרון סוכר חופשי מודה עם המלח לא הייתה לי בעיה כי זה כבר כמה שנים שאני לא נוגעת במלח מבחירה. נכון התנפחתי לי קצת אבל זה מתחיל לרדת וזה יירד עוד. מה עוד? לגבי הרעשים אמרתי לך- לא יכולתי לסבול רעשים חזקים ומוזיקה אפילו שאני ממש "מכורה" למוזיקה. עם הכדורים הייתי קצת ב"היי" אבל חוצמזה לא היו לי תופעות לוואי. זהו אלו המוזרויות שלי תרגיש טוב הדס

תמר

New member
היי יאסון../images/Emo42.gif

אני טופלתי לפני כשנה וחצי בסטרואידים דרך הוריד (הייתי מאושפזת שישה ימים) ואח"כ המשכתי עם כדורים להורדת מינון. חייבת להגיד שאין לי נוסטלגיה לתקופה הזו. הגוף שלי היה מותש אך הכדורים גרמו לי להיפראקטביות, מכאן שהקוטביות הזו פשוט שיגעה אותי. מצד אחד לא הייתי מסוגלת לשבת דקה בשקט (כל הזמן חיפשתי מה לעשות) ומצד שני לא הייתי מסוגלת....מן קונפליקט בלתי נסבל שכזה. בנוסף גם התקשיתי לישון וכך מצאתי עצמי גם בשעות הלילה מחפשת תעסוקה כלשהי. אך כל הסימפטומים האלה חלפו בהדרגה מהרגע שסיימתי ליטול את הכדורים...כל שלא נותר אלא להתאזר בסבלנות ולסיים את התהליך הזה
. מה שחשוב מאוד זה להיות במעקב לגבי רמת הסוכר בדם (לי עשו כל מספר ימים בדיקה כמו לחולי סכרת) וכמו כן ליטול כדורי גסטרו ע"מ להגן על הקיבה מפני אולקוס חלילה. בכל אופן....ככל שידוע לי התגובה לטיפול סטרואידי היא מאד אינדיבידואלית. יש אנשים שעוברים את הטיפול בצורה חלקה ואילו אחרים סובלים מתופעות לוואי בטולרנסים גדולים-מדיכאון ועד התרוממות רוח קיצונית ועוד כהנה וכהנה. לכן מה שנותר לי להגיד לך-קבל בהבנה ובאהבה את אשר אתה חש ותן לגוף שלך את הזמן שלו ע"מ להתאושש ולייצב את עצמו, בסופו של תהליך אני בטוחה שתחזור לעצמך. מאחלת לך כל טוב תשתדל לנוח ככל האפשר ת מ ר

למעלה