למישהו בא על צ´אט פורום חגיגי לכבוד שבועיים לפורום?
H HandsomeDevil New member 10/8/02 #3 אז בואו נקבע תאריך, יום ראשון הזה, בסביבות 22:00, אחרי שנגמר בנות גילמור... שמישהו ייפתח חדר מוזיקה אלטרנטיבית.
אז בואו נקבע תאריך, יום ראשון הזה, בסביבות 22:00, אחרי שנגמר בנות גילמור... שמישהו ייפתח חדר מוזיקה אלטרנטיבית.
P PORCUPINE New member 11/8/02 #9 איןו מצב שאתם קובעים צ´אט... כשהמנהל אינו יכול להיות בו... אני עובד!!!!! נלך על חצות?
S star breather New member 11/8/02 #12 היום, בחצות? טוף. אבל תהיה אצלי חברה. הורייייי. אממ.. נוט? לא יודעת. היום בחצות איט איז.
H HandsomeDevil New member 11/8/02 #13 אז היום בחצות. גוט איט. אבל אני אלך מוקדם, יום עבודה מחר, מחכים לי בדפוס
J Jed The Humanoid New member 11/8/02 #14 גם אני לא אשאר עד מאוחר כי מחר יש לי מפגש של פורום מסויים בתפוז np- ash- Hulk Hogan Bubblebath
M moonlight princess New member 10/8/02 #6 מי וונט ../images/Emo13.gif (מאוד מאוד!) בקיצור, אני באה np- R.E.M-Electrolite שיר מדהים, ועוד מהאנפלאגד אז בכלל מייקל סטייפ!!!!!
מי וונט ../images/Emo13.gif (מאוד מאוד!) בקיצור, אני באה np- R.E.M-Electrolite שיר מדהים, ועוד מהאנפלאגד אז בכלל מייקל סטייפ!!!!!
J Jed The Humanoid New member 10/8/02 #7 אתמול היה צ´ט סודי. בהשתתפות מספר מצומצם של חברי פורום וכמה כוסונים שלא רצו לקטוף זעתר ואחד עם ענק.. ואחד ארגנטינאי. נו טוב, הפסד שלהם. נו.. את זוכרת.. [ ]
אתמול היה צ´ט סודי. בהשתתפות מספר מצומצם של חברי פורום וכמה כוסונים שלא רצו לקטוף זעתר ואחד עם ענק.. ואחד ארגנטינאי. נו טוב, הפסד שלהם. נו.. את זוכרת.. [ ]