למישהו היה ניסיון עם מוצרים שחזרו

roeeya

New member
למישהו היה ניסיון עם מוצרים שחזרו

מחו"ל בלי שאספו אותם? יש לי מוצר שניסו למסור אותו ללקוח לפני שבועיים ולא היה בבית (ככה כתוב באתר USPS) דיברתי עם הלקוחה והיא אמרה שבעלה עובר איזה ניתוח והם כבר הרבה זמן לא בבית אז אולי היא פספסה, ובכל מקרה שזה בסדר מבחינתה והיא כל מקרה תתן פידבק טוב. נורא לא נעים כל המצב. מישהו יודע אם יש סיכוי שאחרי שהמוצר יחזור לארץ הדואר ישלחו אותו שוב חינם?

Nunatak

New member
בחינם? רק במקרה אחד וגם לא בדיוק חינם.

1. אם שלחת בגוביינא אז תוכל לשלוח שוב פעם בגוביינא אבל במחיר של משלוח רגיל.

evilihi

New member
יש הרבה נסיון

אחד שחזר - זה היה לפני כמה שנים טובות - הבנאדם נעלם ומעולם לא דרש את זה - איביי טענו שאם פעם הוא יחזור אני צריכה לשלוח שוב או להחזיר לו את הכסף... אחד שחזר מארה"ב בגלל מיקוד לא נכון (אלוהים יודע למה הם מחזירים בגלל מיקוד) - הקונה התנצל, ושילם שוב בעד המשלוח (הוא אמר שהטעות היא שלו). לפעמים המוצר חוזר בגלל טעות של הדואר - אבל מעולם לא ניסיתי לבקש מהם לשלוח שוב. במקרה שלך זה בעיה של הקונה - שישלם שוב על המשלוח...

roeeya

New member
אני יודע שזה בעיה של הקונה,

זה גם מה שהיא אמרה, והיא אפילו אמרה שהיא תתן לי פידבק גם אם המוצר יוחזר לארץ. לא נעים לי כל המצב בגלל הניתוח שבעלה עובר.

evilihi

New member
אל תיקח את זה ללב

היתה מישהי שטענה שסבתא שלה נפטרה או משהו כזה וביקשה לבטל מכירה - יום אחרי זה ראיתי אותה ממשיכה לעשות קניות כאילו לא קרה דבר... למרות שיש מקרים ויש מקרים... סה"כ אתה לא אשם...היא רוצה - שתשלם שוב. לא רוצה, שתחליט אם היא רוצה את הכסף חזרה ללא דמי המשלוח או שהיא מוותרת על הכל..

roeeya

New member
היא אמרה שהיא לא מתכוונת לבקש החזרים

ושזה אשמתה

למעלה