למישהו יצא לברמן בבית מלון באילת?

hagayge

New member
למישהו יצא לברמן בבית מלון באילת?

ויכול קצת לתאר מה התנאים שם, כמה משמרות וכמה שעות כל משמרת, שכר, האם דורשים ביצוע משימות נוספות במלון או רק הבר? וכל דבר נוסף שיכול לעניין... תודה.
 
קצר ולעניין

אני יורד עוד פחות מחודש לעבוד באילת כברמן. ממה שהסביר לי משהו שהיה שמה ברמן שנה באחד המלונות: לעבוד ברמן במלון זה כמו צבא: אתה מגיע בלי ניסיון ומתחיל מהבאטום ומגיעה לטופ! 1.הבאטום זה הברמן של החדר אוכל, אתה נמצא בחדר מטר על מטר מקבל בונים דרך חלון ומוציא משקאות למלצרים+ סינגור לטיפול במלאי שבמחסנים(מן סבב של הצעירים). 2.אח"כ תקבל קידום ותועבר ללובי/למסעדה/לאולם האירועים של המלון שמשה תתפלש לך קצת, רוב הסיכויים שתסונג'ר אם המחסנים עדיין ותסחוב גם מקררים לאירועים(אני אתגעגע לצמד הפיקולואים שלי מהבר שאני עובד בה עכשיו). 3.הטופ, תועבר לפאב או למועדון של המלון, רוב המלונות של ישרוטל לדוגמא מתהדרים באיזה מוסד כזה: רואיל ביץ-> מאנקיס המלך שלמה->יאכט בר ואליקסר/פלטיניום(פאק אני לא זוכר) אמבסדור->סקובר כאן תעשה את הכסף הגדול שלך וגם תעבוד קשה, תחייה בלילה ותשן ביום אבל פה תגיע לשיא הקריירה שלך באילת. העבודה במשמרות בחד"א->לפי הארוחות בלובי-> בוקר וערב אולם אירועים-> באירועים תעבוד גם משמרות מפוצלות, שזה פין! תמורת זה תקבל שכר טיפה מעל המינימום, דירה במגורי עובדים(לא כולה שלך), נסיעות חינם וארוחות. יש גם מענקים של מלונות לאחר חצי שנה ושנה. כמובן אם תרצה לגוון תוכל גם להתקמבן באיזה בר/מועדון/מסעדה לא תלויים במלון ולהשלים שמה הכנסה! כברמן באילת תהיה דיי מקומבן במקומות אילו ואחרים ותוזיל משמעותית את עלויות הבילויים. נ.ב ציפור קטנה לחשה לי שלאילתיות האוטנתיות יש סימפטיה מוזרה לעובדי המלונות, ואם ככה אז ברמן נשמע יותר מעניין ממנקה מטבח.
 
לא אמרתי שלא כדאי,

אבל העבודה היא לא סוכר......... יש גם הרבה פלוסים, תקבל ניסיון ובטחון בעבודה שלך, ותחסוך גם כסף(אם תהיה מחושב)
 

hagayge

New member
תודה על התשובה :)

זה יכול ליהיות מעניין וגם נראה לי לא רע בתור ג'וב ראשון בתור ברמן...
 
למעלה