למישהו יצא לשמוע את...?

SpectroniX

New member
למישהו יצא לשמוע את...?

למישהו יצא לשמוע את הcover של מישל לשיר You get what you give,ג€ של ה new radicals?ג€ אתם בטח מכירים את השיר, סולן קירח, הקליפ מתרחש כולו בקניון... קיצור למי שלא שמע שיוריד! אחלה ביצוע של מישל, היא מתפרעת שם לגמרי על הבמה. קיצור שיהיה לכולם בוקר טוב...

הורדות לא חוקיות ../images/Emo128.gif

דברו על זה במסרים בבקשה

SpectroniX

New member
שירי

יש לי משהו לשאול אותך אבל אנלא יכול לשלוח מסרים (אני גולש דרך הפלאפון) את עונה לאי מייל של יאהו שפרסמת?

יאהו?

אני ממש בקושי משתמשת בו, אבל יש לי את האי מייל של המנג'ר שהוא עדיף... אתה יכול לשלוח לשם אם אתה רוצה, אני בודקת אותו כמה פעמים ביום
[email protected]

SpectroniX

New member
לאט לאט לא להתנפל עלי,

גילתם שיש איזה שיר שלא שמעתם וכבר אתם קופצים? ככה צריך. דבר ראשון אני צריך לציין שהשיר נדיר! היה קצת קשה למצוא אותו אבל הייתי נחוש. דבר שני כמו שאמרתי כבר, אני גולש בפורום דרך הנוקיה 3510 שלי (מה לעשות שאין מחשב במוצב )`: ), מה שאומר שאני יכול רק לקרוא ולפרסם הודעות. אני לא יכול לפתוח קישורים, תמונות, פרטים אישיים וגם לא לשלוח ולקבל מסרים. אז אני יכול למסור לכם את התשובה דרך האי מייל שלי שאני מתחבר אליו דרך הפלאפון. נראה לי שיש לי עוד כמה שירים שלה שאתם לא מכירים... אה ובתשובה לשאלתך עידו כן זה השיר הזה.

dun16

New member
כן... ../images/Emo13.gif

היה לי את זה במחשב ממזמן מזמן... ממש חמוד...
היה עוד קול של בן ברקע נראה לי...

SpectroniX

New member
לא קראת את התגובה שכתבתי?

f@uk, זו הייתה חתיכת מגילה. בקיצור, אני יכול: לקרוא ולפרסם הודעות ותגובות. אני לא יכול: כל השאר (לפתוח קישורים, תמונות, קבצי קול, פרטים אישיים, לשלוח ולקבל מסרים). קפיש?

למעלה