למישהו יצא פה להזמין מ-lightinthebox ?

einat162

New member
למישהו יצא פה להזמין מ-lightinthebox ?

אני משוטטת באתר הזה כמה פעמים בשבוע ותוהה...... המקסימום קניות שאני עושה ברשת הם של אתרי קופונים ישראליים....

ZombifiedArbok

New member
אל תזמיני מהם!

Lightinthebox זה שם נוסף של Milanoo, זו עבודה בעיניים! תעשי חיפוש בגוגל על "Milanoo.com reviews" ותראי בדיוק למה כדאי לך להתרחק מהם. ראית שם משהו מסוים שאהבת? התמונות שלהם גנובות מכל מיני אתרים אחרים; אם את רוצה לקנות משהו מסוים, אנסה לעזור לך למצוא את אותו פריט בחנות שכן אפשר לסמוך עליה. :)

einat162

New member
תודה רבה! ואשמח לקבל

המלצות על מקומות שאפשר לקנות ברשת נעליים בטווח מחירים של עד 100$ (אם קיימת חיה כזאת). כמובן שאני לא מצפה לאיכות בשמיים - אבל אתר אמין.

ZombifiedArbok

New member
בכיף. D:

אפשר למצוא המון נעליים באיביי ובאמזון [אמזון טיפ-טיפה יותר אמין מאיביי, במקרים מסוימים]. יש גם אתר שנקרא lovelyshoes.net שיש בו מבחר מאוד גדול של נעליים [באיכות לא רעה, אבל משקפת את המחירים]; אני עוד לא הספקתי להזמין ממנו אישית, אבל שמעתי מאנשים שכן הזמינו, שהוא אכן אמין. השאלה איזה סגנון את מחפשת. :)

einat162

New member
!

אתר מעולה! - ראית המון דברים שאהבתי (במחירים טובים)- תודה. המלצות נוספות יתקבלו בברכה.

NyaPrawr

New member
נשארו זוגות אחרונים, בעיקר בשחור,

יש אותם בסטנדים ליד הקופות. <: אני בעצמי מתלבטת אם לקנות עוד זוג לפני שנגמרים לגמרי

למעלה