למישהו יש אגדה אורבנית

scooby4

New member
חייזרים

ראיתי תוכנית בדיסקברי פעם על מקרה שקרה ביולי אחד בעיר כלשהי בארה"ב, שהתושבים ראו חמישה אורות דומים עומדים אחד ליד השני במרווח מדוייק ובסדר ישר (באוויר) שצצו למס' דקות ונעלמו אחד אחר השני. כולם טענו שזה עב"מ, כי אין לזה עוד הסבר הגיוני, למרות שהצבא טען שאלו היו 5 פצצות אור שנשלחו ממטוס צבאי. אז בדקו את הנושא עם הפצצות אור וגילו שזה בכלל היה במקום אחר, רחוק מהעיר. אז לקחו את הנושא למתמחים בנושא של פעלולי מחשב וגרפיקה כדי לגלות מה היו האורות, והגרפיקאים הראשונים שנתנו להם את זה בדקו לפי זה שהם השוו בין האורות האלה לאורות האחרים בעיר, ובסוף הם גילו שהאורות האלה הם לא היו פנסי רחוב או משהו שהיה בעיר. הם גם בדקו את העוצמה שלהם לעומת עוצמה של פנס רחוב וראו שהעוצמה היא מבולגנת והיא לא דומה לשום מקור אור אחר בתמונה (ל5 האורות המשונים הייתה אותה העוצמה). בסוף כשהביאו את הקלטת לחברה אחרת והם הבהירו את התמונה, הם גילו שהאורות נעלמו אחד אחר השני בגלל שהם היו מאחורי ההר הגדול שהיה ליד העיר. וזה מה שאומר שהצבא לא שיקר ואלו באמת היו פצצות אור שהיו רחוק מהעיר ונראו מעבר להר ונעלמו מאחוריו. ואז, בתוכנית, התחילו לחקור נושא שונה, של 5 אורות שנראה בצורה של חללית, צורה עגולה.

werus

New member
../images/Emo4.gifאני משועמם...

זה היה בעיר פניקס אריזונה.

WallFlower

New member
אגדה אורבנית../images/Emo70.gif

מקורית ואמיתית ישר מהתנור! יום אחד, חברה של חברה שלי סעדה את ארוחת הערב במסעדת סינית חביבה בתל אביב. אך אויה, הבחורה לא הייתה רעבה ולא סיימה את המנות שהזמינה ולכן ביקשה שיארזו לה אותן. למחרת בבוקר קמה הבחורה החמודה כשלשפתה פצע ענק ומוגלתי. היא חשבה שזה עניין של מחסור בויטמנים אך כשחומה עלה היא קבעה תור לרופא. לאחר בדיקה קצרה התבררה כי חלתה בהרפס. לא משהו רציני אתם חושבים, אך לפתע הבינה שאין שום דרך הגיונית בה יכלה להדבק במחלה שלא לדבר שהמחלה הייתה מסוג מאוד לא נפוץ. הית החלה לחשוד בכל מיני אנשים ומקומות שהייתה בהם, אך לאחר ייעוץ קצר מאימה החליטה הבחורה לשלוח את הטייק אווי התמים והטעים לבדיקת מעבדה פשוטה. כשחזרו תוצאות הבדיקה הבחורה הייתה בשוק כמעט שלוש שעות. מסתבר שבאחת הקופסאות נמצא זרע גברי שהיה נגוע בהרפס.

דנטל

New member
בעעעעעעעעע

נורא מוזר לי שתוך יום נדבקים בזה, אבל מה אני מבינה. פשוט סיפור מזעזע.

Unreachable

New member
אף פעם לא אהבתי

אוכל סיני

למעלה