למישהו יש אוכל? בעעעעע אני רעב ואין לי שום דבר לאכול בבית תתרמו לי אוכל אני נזקק
S SHEX New member 25/2/05 #1 למישהו יש אוכל?../images/Emo95.gif בעעעעע אני רעב ואין לי שום דבר לאכול בבית תתרמו לי אוכל אני נזקק
S SaberTooth New member 26/2/05 #6 איייייייייייייייייייכס! חומי זה השוקולד הכי דוחה בעולם! זה בערך שכבת שומן עבה, ומתחת שכבת שוקולד מוצק קשה כמו אבן. לנו בקייצת היה השחר ופרה. :x
איייייייייייייייייייכס! חומי זה השוקולד הכי דוחה בעולם! זה בערך שכבת שומן עבה, ומתחת שכבת שוקולד מוצק קשה כמו אבן. לנו בקייצת היה השחר ופרה. :x
S SaberTooth New member 26/2/05 #10 לא! היה לנו מלא מלא מלא טופז, והחניכים סירבו לאכול את זה כי היה לזה טעם של מלפפון (?!?!?!?), אז הממחוז הביא לנו שחר ופרה. וחוץ מזה, היינו הקייצת הכי גדולה בירושלים-דרום-נגב ביחד!
לא! היה לנו מלא מלא מלא טופז, והחניכים סירבו לאכול את זה כי היה לזה טעם של מלפפון (?!?!?!?), אז הממחוז הביא לנו שחר ופרה. וחוץ מזה, היינו הקייצת הכי גדולה בירושלים-דרום-נגב ביחד!
S SHEX New member 26/2/05 #12 יופי מצאת מחוזות להשוות אליהם../images/Emo95.gif אם היית מוסיף את שרון אז זה היה יורד כמה מקומות למטה אחרי אונו, כפ"ס רמתיים גיל עמל פתח ועוד...
יופי מצאת מחוזות להשוות אליהם../images/Emo95.gif אם היית מוסיף את שרון אז זה היה יורד כמה מקומות למטה אחרי אונו, כפ"ס רמתיים גיל עמל פתח ועוד...
S SaberTooth New member 26/2/05 #14 חוכמה גדולה... להיות המחוז הכי גדול בתנועה... וחוץ מזה, כמות זו לא איכות.
S SHEX New member 26/2/05 #15 ברור שלא../images/Emo95.gif בגלל זה אני שמח שגם יש לנו איכות גבוהה מאוד כי אם סתם היינו גדולים זה היה מעפן אבל בגלל שאנחנו גם ענקיים וגם מעולים אז הכל טוב |שחצן|
ברור שלא../images/Emo95.gif בגלל זה אני שמח שגם יש לנו איכות גבוהה מאוד כי אם סתם היינו גדולים זה היה מעפן אבל בגלל שאנחנו גם ענקיים וגם מעולים אז הכל טוב |שחצן|
W Woogyman New member 2/3/05 #19 למישהו יש טלפון? ../images/Emo110.gif שיקח אותו לידו, כי היום הוא הולך להשתמש בו כשהוא מצביע לשירי בקדם.
למישהו יש טלפון? ../images/Emo110.gif שיקח אותו לידו, כי היום הוא הולך להשתמש בו כשהוא מצביע לשירי בקדם.