למישהו יש אולי הקלטה של

YanKiz19

New member
למישהו יש אולי הקלטה של

הופעה של אביתר? אודה אם מישהו יוכל ליצור קשר באייסיקיו 75347453 או מסנג'ר [email protected] חשוב! המון תודה!!

d s d s

New member
יש לי 2

יש לי הופעה של אביתר בנאי עושה מתי כספי והופעה נוספת שלו ממש לרדיו עם ראיון אבל זה במיני דיסק איך אוכל לעזור?

OniOn Of a dOwn

New member
לדעתי יש דרך מסורבלת מאוד לעשות

את זה... להעביר לנגן אמ פי 3 ומשם אפשר למחשב ועכשיו אביתר בגלגלצ :) הלכתי לשמוע ביי :) לילה טוב

eladushi

New member
אני לא יודע איך עושים את זה ../images/Emo10.gif

מישהו יכול לעזור???

evib

New member
אם זה יתאפשר בסוף../images/Emo57.gif

אני ממש ממש אשמח לקבל גם עותק למחשב...
תודה מראש...

tinko

New member
יש

יש לי על קלטת את ההופעה הראשונה שאי-פעם אביתר עשה.מדובר באחת משלוש הופעות הרצה שאביתר עשה בבית-לסין,כמה חודשים לפני הדיסק הראשון שלו.הוא מנגן שם על פסנתר, וכמה שירים על גיטרה,ומבצע שם חלק מהדיסק הראשון,ועוד כמה שירים שלעולם לא יצאו.האיכות בינונית כי ההופעה הוקלטה בטייפ קטן שאחד מהאנשים שהיו שם החזיק בתיק שלו.מדובר בהופעה נדירה שאין להשיג אותה,ויש אותה רק לי ולעוד כמה אנשים.

evib

New member
מגניב...

יש מצב שזה עובר גם אלי במקרה דרך המחשב???

tinko

New member
תראו

האמת זה בקלטת ואין לי ממש מושג איך מעבירים למחשב.אבל אני מוכן לשלוח קלטת בדואר,אז אם תרצו תשאירו כתובת מלאה,ואני אשתדל לשלוח לכם.

evib

New member
אני אשמח...

צור איתי בבקשה קשר ב-icq ואז אם יותר נוח לך נוכל אפילו להפגש... (ה-icq שלי מפורסם בפורום...)

reutw

New member
הי tinko

אני חדשה כאן... תוכל במקרה לשלוח גם לי קלטת של ההופעה?

tinko

New member
אז ככה!!

מי שרוצה את הקלטת שישלח לי כתובת מדוייקת ל[email protected] וזהו.אבל רק 5 הראשונים יקבלו.כי אני לא יכול להתחיל לשכפל בכמויות,גם ככה האיכות לא משהו.

למעלה