למישהו יש אלבומים של hard fi וthe cribs?

למישהו יש אלבומים של hard fi וthe cribs?

שהוא קנה בארץ? אני מחפשת את האלבומים שלהם (לא משנה אילו) חודשים ואין בחנויות, מוסיקה נטו אמרו שאין להם, למרות שמצויין באתר שאפשר להזמינם.

lestatgirl

New member
קניתי בארץ את הראשון של הארד פי

ולא חיפשתי אף פעם של הכריבס האמת תנסי בטאוור בעזריאלי או בקרמבו ומה עם האוזן?

מצאת אותו?! איפה קנית?

אני מבאר שבע, לא מצאתי בטאוור רקורס פה. שמעתי חלקים ממנו באמזון והוא נשמע מצויין.

lestatgirl

New member
אני חושבת שקניתי בטאוור דווקא ראיתי אותו גם

פה בראשון לא מזמן תחפשי אולי בדיסק קלאב אצלכם

CitizenErased

New member
יש לנו או לפחות היה לנו את שניהם

צליל ברננים
תתפלאו מה תוכלו למצוא.

ראיתי את של הקריבס בטאוור רקורדס בעזריאלי

או שכדאי לך לנסות להזמין בדיסק קלאב הם ממש נחמדים שם

קניתי עכשיו בדיסקלאב ב55 ש"ח. רק את הקריבס

אין שם הארד פיי. אז קניתי את האחרון של הקווינז אוף דה סטון אייג'.

ReaLostprophet

New member
מה יש לך

נגד הארד פי להקה טובה דווקא אהבתי את השירים שלהם וגם את הסגנון Shikari Ferrari RIP ואני יודע שעבר הזמן של השבעה

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifפיי את הארד-פי ראיתי גם בטאוור

רקורדס לפני שנה.. זה לא נמצא באיזור הרגיל של הפופ-רוק.. זה באלטרנטיב. יוו יש שם מלא מלא דברים של MTV2

orw93

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo205.gif

(אני מניחה שאפשר כבר) סתם משו שמטריד אותי (כמה שזה שטותי
). יש את הקליפ הזה עם ה2 ילדים על ספסל שורקים (שאני אף פעם לא זוכרת את השם לו). עכשיו, זה שיר שראיתי אותו פעם ראשונה לפני כמעט חצי שנה אאל"ט, היתה תקופה ששידרו אותו מלא בקומרשל פרי. אתמול במקרה ראיתי אותו באנאמאי צ'רט במקום 6. יש לזה סיבה מיוחדת?

lestatgirl

New member
אני חושבת שעשו לזה ריריליס או שזה טעות של

הערוץ [ויש מספיק כאלה אנחנו יודעים]. הרבה להקות מחליטות לשחרר מחדש סינגל שאולי לא הצליח יותר מידי בפעם הקודמת [לא במקרה הזה, יאנג פולקס הגיע אפילו לגלגל"צ] או מכל מיני סיבות שונות ומשונות, ובד"כ הן עושות את זה בליווי קליפ חדש, והפעם כנראה שלא למרות שלשיר הזה יש 2 קליפים.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifיווווווו אני שונאת את השיר הזה!!!!

גם אני ראיתי אותו היום בNME צ'ארט וזה פשוט עצבן אותי! לא רק שבאמת חרשו על השיר בקיץ שעבר אומשהו.. אני גם זוכרת אותו מלפני יותר משנתיים! כאילו זה איזה להיט קיץ שכל קיץ חוזרים לשדר אותו והוא נכנס שוב למצעדים
זה אפילו היה בטקסט,דראג אנד רוק'נ'רול. מה שמזכיר לי שדה קיל של 30 שניות היה ברוק טופ 10
היום. מה נזכרו? לפני שבועיים פרום יסטרדיי היה בין המקומות הראשונים, לא? כמו מתי שיצא דה גוסט אופ יו של מכר אז לפעמים שכחו מיזה ותקעו את איימ נוט אוקי במצעד חחחחחחחח מטב2 טיפשים.

XD../images/Emo45.gif../images/Emo223.gif

איזה שנה אחרי שיצא דה קייל הוא נזכר להגיע לMTV הרגיל ואז ב2 נזכרו בi'll attack בכלל ולמה לעזעזל שמו את קנייה ווסט בערוץ?!

ReaLostprophet

New member
כנראה

נפל עליהם גל רירליסים אני גם ראיתי את יאנג פולקס באנאמאי ובטקסט דרגס אנ רוקנרול וגם את דה קיל ברוק זה מוזר לשחרר מחדש את דה קיל כשעדיין אנחנו בסוף של יסטרדיי ונראה לי [אבל לא בטוח] שעשו רליס שלישי [היה כשזה יצא ואחר כך עוד אחד] למדרשיפ של שיקארי כי אני שומע את זה הרבה בזמן האחרון ודרך אגב שמעתי בדאונלואד צ'רט את best fo you של הפו פייטרס זה גם רירליס?

למעלה