למישהו יש אתר נורמלי

50fuck

New member
למישהו יש אתר נורמלי

שאני יכול להוריד משחקים ואני ממש יכול לשחק בהם והם יפעלו?! בדקתי באיזה 10 אתרים וכולם לא מוריד אין את המשחקים שאני צריך או זה לא פועל לא חוקי וכל זה

50fuck

New member
נו מה הקטע? אפשר לענות?

נו בבקשה תענו אני רוצה לשחק באדום-אש

JeTfIrE

New member
50fuck היקר

אתה קראת את מה שיש למעלה באדום!!?! רק שואל כי לבטח שמת לב שזה ענק ואם לא הבנת רשום "הפורום לא ... בהורדות בלתי חוקיות..."

50fuck

New member
למה לא חוקי?

לכל אתר פוקימון שמכבד את עצמו יש הורדות משחקים פשוט עד עכשיו לא הצלחתי להוריד ומה הקטע? אז מה עם אני יוריד מאתר?! מאיפה לכם יש את המשחק הזה שאתם בקושי מסיימים אותו? מאיפה הורדתם אתם או מאיפה קניתם פוקימון סילבר למחשב?!

JeTfIrE

New member
יש כאלה ויש כאלה

יש אנשים שמורידים ויש אנשים שקונים!אבל לא מדברים על זהנ בשום פורום מכיון שזה לא חוקי!!

Thestral

New member
בכולמקרה אסור../images/Emo176.gif../images/Emo108.gif

לפרסם לינקים. אם מישהו רוצה לעזור לך הוא מוזמן לעשות זאת במסר

50fuck

New member
טוב בסדר

אז עם יש פה אדם נואמלי ולא פריק חנון ושומר על חוק האינטרנט!!! מוזמן לדבר איתי באייסיי 309521491

livnatkris

New member
אתה יודע אתה ממש ../images/Emo29.gif

לא בסדר. יש חוקים שצריך לשמור ולכבד ויש גם צורה לבוא ולדבר לאנשים. אנשים לא יתנו לך דברים אם לא תתנהג בהתאם. אני אישית הודעתי לך בהודעה הקודמת שפרסמת שאתה מוזמן לפנות אלי לאיסקיו ולהבא אני מציעה לך לאמץ גישה יותר יפה לדיבור

5 0 6

New member
שאף-אחד לא יענה לו.

לטרול כזה לא צריך לעזור, במיוחד אחרי איך שהוא מתנהג.

שאללה

יש שמוכרים בבאג מין מישחק חשב כזה עם כמה מישחקים של פוקימון(פוקימון2 זה עם כל המישחקים הישנים עד כריסטל,ופוקימון 1 שיצא אחרי 2 עם המשחקים שלרובי וספיר וכל מיני שטויות)זה חוקי??

למעלה