למישהו יש אתר עם תווים (לא טאבים) למישהו יש אתר עם תווים (לא טאבים) לגיטרה? תודה
A amit2325 New member 6/9/06 #1 למישהו יש אתר עם תווים (לא טאבים) למישהו יש אתר עם תווים (לא טאבים) לגיטרה? תודה
A amit2325 New member 6/9/06 #3 בגיטרה אפשר לנגן גם תווים וגם אקורד אבל בגיטרה אפשר לנגן גם תווים וגם אקורדים...
G GrEeNgIrL3 New member 6/9/06 #4 אני מציעה... לך להוריד מאימיול או מתוכנת שיתוף אחרת... חיפשתי במלא אתרים כמעט ואין ובאלו שיש זה רק דוגמאות. לעומת זאת כשחיפשתי באימיול מצאתי מלא תווים ...
אני מציעה... לך להוריד מאימיול או מתוכנת שיתוף אחרת... חיפשתי במלא אתרים כמעט ואין ובאלו שיש זה רק דוגמאות. לעומת זאת כשחיפשתי באימיול מצאתי מלא תווים ...
G GD ROCKS New member 7/9/06 #6 כן יש אחד לפסנתר אבל זה לא בעיה כי את יכולה לנגן אותם גם על הגיטרה. שאני אהיה במחשב שלי, אני אביא לך קישור
כן יש אחד לפסנתר אבל זה לא בעיה כי את יכולה לנגן אותם גם על הגיטרה. שאני אהיה במחשב שלי, אני אביא לך קישור
G GD ROCKS New member 11/9/06 #9 לא. חחחח נו ברור שכן D: שנייה, http://www.pitt.edu/~deben/freebies.html#First%20Pieces תהנו ^^