למישהו יש את האקורדים/ טאבים לשירים החדשים?

ItamarFish

New member
למישהו יש את האקורדים/ טאבים לשירים החדשים?

תודה מראש לעוזרים^^

tfreifeld

New member
סוף לא טוב הפתיחה:

מיתר שישי פתוח לא זוכר כמה פעמים, ואז תעשה פול אוף מהשריג השלישי, ואז שוב פתוח כמה פעמים ואז שריג חמישי. זה ריף>< תקשיב לשיר בשביל לדעת כמה פעמים פה כמה פעמים שם><

מצאתי את כל השיר!!

זה יוצא כזה הריף הראשי E ---0-0--0--3--0-0--0-0-5-3 ובבתים: זה כזה 7 שמיניות E ואז שמינית A | E A | X6 | B | C | ואז ריף ואז בפזמון זה | E | G | A | B | | E | G | A | C | לא הצלחתי כל כך להסביר איך אבל זה ככה ןהקטע עם "עינים אל האור עם יד על הלב" זה כמו הפזמון איזה כמה פעמים והסיום זה אקורד E אבל באוקטבה אז אתם יכולים לעשות את זה בצורת D מה שנקרא... פשוט אקורד D בטון למעלה... חחחח מצטער אם לא ברור

DonnaJoe

New member
דווקא הסברת אחלה ../images/Emo163.gif

תודה

קצת תיקונים

E ---0-0--0--3--0-0--0-0-3-5 וחבר שלי הסביר לי שזה לא 7 שמיניות ושמינית אלא 5 שמיניות ושמינית... אל תשאלו אותי איך קרה מצב כזה אבל זה נשמע ככה בתכלס

tfreifeld

New member
יש לך טעות

מעבר לטעות שתיקנת למטה: זה כמה strokes על E (בפוזיציה השביעית) אחת על D, ככה כמה פעמים. מתישהו זה עובר ל-A. זה משמיעה. ועל ה-E וה-D זה בטוח נכון.

tfreifeld

New member
לא. אני מדבר על הבית הראשון. אחרי הריף פתיחה.

אני מתכוון ל-A. האקורד לה.

tfreifeld

New member
אחי, A= לה

C=דו D=רה E=מי F=פה G=סול A=לה B=סי C=דו או שלא הבנתי על מה אתה לעזאזל מדבר

כנראה שלא הבנת על מה אני לעזאזל מדבר

ולא יפה הזלזול הזה כי רוב הסיכויים שאני יותר בקיא ממך בנושא תיאוריה. מה שאני אומר זה שאחרי ה E יש D לא A כמו שאתה אומר.

tfreifeld

New member
קודם כל תרגיע

"זה כמה strokes על E (בפוזיציה השביעית) אחת על D, ככה כמה פעמים. מתישהו זה עובר ל-A. זה משמיעה. ועל ה-E וה-D זה בטוח נכון." שים לב. כמה E ואז אחת על D. מה לא ברור? ואני לא הבעתי שום זלזול בך. אתה התחלת, עם "אחי זה רה" עניתי לך "אחי זה לה". ומי אתה בכלל שאתה יכול לדעת כמה אני יודע או לא ידוע בתיאוריה הא? אולי אני יודע אולי אני לא. בין כה וכה, לדעת ש-E זה מי ו-A זה לה וכו' (ואני לא אומר שאתה לא ידוע את זה) זה בקושי תיאוריה.

למעלה