למישהו יש את הדיסק של... למישהו יש את הדיסק של Pleiadians ויכול לספר לי איך הוא?
M MidNight Flame New member 19/10/02 #1 למישהו יש את הדיסק של... למישהו יש את הדיסק של Pleiadians ויכול לספר לי איך הוא?
H HooK New member 20/10/02 #4 Pleiadians = Etnica = Crop Circle תחת Pleiadians יצאו 2 דיסקים, בחיים לא שמעתי על שלישי... מישהו יכול להרחיב לי אם קיים עוד אחד חוץ מ-Family Of Light ו-IFO...? כל שאר המוזיקה תחת CropCircle ואתניקה
Pleiadians = Etnica = Crop Circle תחת Pleiadians יצאו 2 דיסקים, בחיים לא שמעתי על שלישי... מישהו יכול להרחיב לי אם קיים עוד אחד חוץ מ-Family Of Light ו-IFO...? כל שאר המוזיקה תחת CropCircle ואתניקה
E ELior New member 20/10/02 #6 גם אני מכיר רק שתיים שיצאו תחת השם הזה האחרון הוא Family of light שיצא ב-1999 מה יצא להם חדש? ושל אטניקה אני מכיר אני מכיר גם שתיים תחת השם הזה Nitrox שיצא ב-2001 ו החדש Chrome
גם אני מכיר רק שתיים שיצאו תחת השם הזה האחרון הוא Family of light שיצא ב-1999 מה יצא להם חדש? ושל אטניקה אני מכיר אני מכיר גם שתיים תחת השם הזה Nitrox שיצא ב-2001 ו החדש Chrome