למישהו יש את המילים של

למישהו יש את המילים של

פתאום קם אדם. לפני כמה ימים שמעתי איזה שיר של שלמה ארצי שהפזמון שלו:"מה שמתחשק לי זה לישון". שיר יפיפה . שלמה ארצי בבגרות יש תומכים?? עוד סוגיה לדיון

סי סניוריטה

מילים: אמיר גלבוע לחן: נו, נחשו! שיר בבוקר בבוקר (נכתב בתחילת השיר) פתאום קם אדם בבוקר ומרגיש כי הוא עם ומתחיל ללכת. ולכל הנפגש בדרכו קורא הוא שלום. הגנים עולים מול פניו מבין חריצי המדרכת. וניחוחות לראשו מדיפים עצי אזדרכת. התללים רוססים והרים, ריבוא קרניים, הם יולידו חופת שמש לכלולותיו. פזמון: פתאום קם אדם בבוקר ומרגיש כי הוא עם ומתחיל ללכת. ולכל הנפגש בדרכו קורא הוא שלום. והוא צוחק גבורת דורות מן ההרים, ונכלמות משתחוות המלחמות אפיים, להוד אלף שנים מפכות במסתרים. אלף שנים צעירות לפניו כפלג צונן, כשיר רועים, כענף. פזמון: פתאום קם אדם בבוקר ומרגיש כי הוא עם ומתחיל ללכת. ולכל הנפגש בדרכו קורא הוא שלום. באמת יפה.

שברתי את השיא של עצמי

גם עבודה בתנ"ך אני עושה עם שלמה ארצי בנוסף לעבודה בהיסטוריה ועבודת שורשים. תודה רוני , יש לך גם מושג על השיר השני ("מה שמתחשק לי זה לישון")?

הקפצת הודעה לעצמי

יש למישהו מושג על השיר הזה? מה שלומך גיל ? ניסיתי להתקשר אליך וכנראה שהיית שקוע באיזה שיעור. אולי לך יש מושג על השיר הזה ? אולי לך זוזוט
יש מושג על השיר הזה? שיר (עפיפון)

למעלה