למישהו יש את הקומיקס? או מידע אליו?

rocket

New member
למישהו יש את הקומיקס? או מידע אליו?

מצאתי תמונה מעניינת מהקומיקס של מנגה: זאת תמונה בסוף הקומיקס שפ רואים את ג`סי וג`ימס באים באותו לבית של אש ומוסרים לאמא שלו מכתב! מישהו יכול להסביר לי את זה?

טל16

New member
בהחלט

יש לי את זה בבית... כתוב בהתחלה: Epilogue-one more version of the future נראה לי שזה קשור לתמונה של ג`סי בהריון... ככה שזה כנראה לא באמת יקרה (עצוב!!!!!!!)... טל

Pkachuit

New member
זה לא קומיקס אמיתי

הקומיקס הזה הוא לא אמיתי .. זאת אומרת .. הוא מקורי ? כן. אבל זה לא מהיוצרים של פוקימון, אלא גירסאות מיוחדות שאנשים, ילדים כותבים .. הם פשוט מרכיבים עלילה משלהם, ובונים לעצמם סיפורי פוקימון בקומיקס. אם ברצונכם לדעת עוד פרטים .. לחצו על הלינק שלמטה. זה לקוח מהאתר הרשמי.

Pkachuit

New member
אופס .. תיקון טעות

מצטערת .. ממקודם רשמתי שאלא גרסאות אחרות לאנשים/ילדים שבנו לעצמם סיפורי פוקימון שונים .. אז התכוונתי להגיד שהקומיקס הוא כן מהיוצרים של פוקימון, רק שהם שינו עלילה, לפי נושא מסויים, וככה הם בנו למשל לכל נושא 4 פרקים ראשונים, שהם שונים מהסדרה ויש להם עלילה שונה. סליחה עם הטעתי אותכם פשוט השעה 4 לפנות בוקר אני לא הכי מרוכזת עכשיו. :)

Pkachuit

New member
את מוציאה את הדברים מהקשרם!

טל, את מוציאה את הדברים מהקשרם ! אני לא אמרתי שמנגה זה מזוייף .. בכלל לא אמרתי שום דבר שקשור למזוייף, רק אמרתי שהקומיקס, הוא על עלילות שונות וזהו. לכל נושא בקומיקס יש פרקים משלו! ואני עדיין לא מבינה, איך את מגיעה למסקנות האלה שלך.

טל16

New member
בכל מקרה...

אני מעדיפה את המנגה על הסידרה! אם טושירו אונו היה כותב את הסידרה כולה היה לנו הרבה יותר מעניין.... חחחח.... הפרקים שיש לי בבית של המנגה *הרבה* יותר מצחיקים מהסידרה עצמה למרות שהוא מבוסס עליה. טל

למעלה