למישהו יש את הקליפ של טיירה שהיה ביום שישי?
צ צחונית השפיצית New member 2/1/05 #2 יש לי אותוווו תחפשי באי מיול או בקאזה Tyra Banks - Shake Ya Body
J joe jackson New member 2/1/05 #3 יאמה איזה שיר יפה זה נכון../images/Emo35.gif אני וחברות שלי לא הפסקנו לשיר אותו היום! לדעתי טיירה היא...... פצצה כמו לא יודעת מהההההה
יאמה איזה שיר יפה זה נכון../images/Emo35.gif אני וחברות שלי לא הפסקנו לשיר אותו היום! לדעתי טיירה היא...... פצצה כמו לא יודעת מהההההה
צ צחונית השפיצית New member 2/1/05 #4 שיר סוףףף תגידי את יודעת עם הוא הצליח בעולם??? כי אני לא חושבת וחבל.... שיווווו איזה כוסית היאאאאאאאאאאאאא בת זונההההההההההההההההההההההה אוףףףף עזבי טיירה שמה את כולםםםםם בכיס הקטן של המכנסי מעצבים שלה חחחח טיירה לשלטוןןן
שיר סוףףף תגידי את יודעת עם הוא הצליח בעולם??? כי אני לא חושבת וחבל.... שיווווו איזה כוסית היאאאאאאאאאאאאא בת זונההההההההההההההההההההההה אוףףףף עזבי טיירה שמה את כולםםםםם בכיס הקטן של המכנסי מעצבים שלה חחחח טיירה לשלטוןןן
J joe jackson New member 2/1/05 #6 לדעתי טיירה תביא את השיר הזה באימ אימ אימא של השירים תשמעו.... יש לה את זה היא סקסית בת זונה!