למישהו יש את השיר "באנו ביחד"...

למישהו יש את השיר "באנו ביחד"...

של יצחק פוקס מי שמכיר המילים הם - "באנו ביחד להיות איתכם, את אחינו אנו מבקשים" "בתוך מעגל סובב סובב .." משהו כזה .

מה יותר פשוט

מאשר להכנס לחנות תקליטים נאמר "גלפז", ולבקש לראות את התקליטים של יצחק פוקס, להציץ ברשימת השירים, ולגשת עם האלבום בו יש את השיר לעמדת הקופאי, לשאול למחירו, ואז לשלוף את הסכום המתבקש, וזהו, יש לך את השיר. פשוט לא?!

mel79

New member
../images/Emo13.gif יותר פשוט?

הייתי מסכים איתך אם היית אומר שזה יותר נכון, מוסרי, יהודי וכו' אבל יותר פשוט????

asaf2000

New member
הכי פשוט

לקבל לינק לאתר אינטרנט או תוכנת שיתוף קבצים, ללחוץ על כפתור, ולחכות עשר דקות, והנה יש לי את השיר בלי מאמץ. לגבי גזל נחלקו הדעות וידוע שיש הרבה דיעות שסוברות שאין פה בכלל גזל אפילו לא ספק (בתנאים מסוימים).

השאלה היא

אם הוא לא ימצא את החומר שהוא מחפש, האם אז הוא ילך לקנות את הדיסק, אם כן יוצא שבזה שהוא צורב או מעתיק קובץ הוא מפסיד את בעל הדיסק.

asaf2000

New member
בדיוק!

את רוב הקלטות שיוצאים היום בשוק לא הייתי קונה בגלל שהם מאוד יקרים וגם כי אני לא אוהב את הסגנון כל כך בשביל לקנות. לדוגמא אני אוהב לשמוע את שוואקי אבל לא אהבה כזאת שהייתי קונה דיסק ושומע כל היום... אבל דיסק או קלטת שאני מאוד אוהב אז אפילו אם אפשר להעתיק אותו אני קונה כי בזה יש בעיה של גזל.

למעלה