למישהו יש את התמונה של...

limors2

Active member
שלא הולך לכלא וימשיך לשחק ../images/Emo54.gif

בסדרה!!!! לכל מי שדאג...

noooga

New member
רגע רגע...

השחקן או מייקל ג'קסון האמיתי? כי ידוע לי שמייקל ג'קסון האמיתי חשוד כפדופיל אבל גם השחקן?!

hadar 6

New member
אני גם חושבת שהוא פדופיל אבל....

זיכו אותו ! בכל אופן מי ששם את התמונה של הבן של המנתח: למה להרוס לנו תחיים בצורה כזו ?

taliush166

New member
לא לדבר ככה על מייקל ג'קסון! ../images/Emo46.gif

כמה שלבנאדם יש בעיות בשכל- הוא עדיין בנאדם כל כך מוכשר ואני מעריכה אותו נורא! יאללה, מעלילים על הבנאדם עלילות.. עובדה שהוא יצא זכאי..... זאת ממש גזענות

Rachel47

New member
גזענות../images/Emo35.gif ../images/Emo15.gif

אנחנו גזענים הבנאדם היה שחור ושינה את הצבע עור שלו.. הוא היה גזען כלפי עצמו..
חוצמזה שאני לא שונאת אותו וגם לא אוהבת אותו בכלל...לא אכפת לי ממנו אכפת לי מצדק וכל המשפט הזה היה כי אמא של הילד הזה רצתה כסף.... הילד העיד שהוא לא נגע בו בכלל וזה לדעתי לא בסדר בכלל...צריך לתבוע אותה עכשיו על הוצאת דיבה

taliush166

New member
הגזענות היה בצחוק =)

אבל כל המשפט הזה באמת לא היה בסדר מההתחלה..... אני דווקא מאד אוהבת את איך שהוא רוקד ושר אבל יש לו בעיות .. ועל זה אין ויכוח.. טוב אני עייפתי, לילה טב רייצ'!

Rachel47

New member
ליל"ט ../images/Emo15.gif

הקטע שהוא רוקד...האמת...שזה דיי מאגניב...הוא רקדן מעולה ואני דווקא אוהבת את הריקודים היחודיים שלו...

hadar 6

New member
זה לא גזענות !

בכל אופן אני חושבת שמייקל ג'קסון עשה את מה שמאשימים אותו והכל.... אבל באופן כללי אני אל אוהבת ולא שונאת אותו פשוט לא אכפת לי ממנו !

1טאקי

New member
../images/Emo45.gif

נכון!!!!!!!!!!! הפעם הראשונה שראינו אותו אמרנו- מייקל ג'קסון ג'וניור ועוד בפרק האחרון הראו כפיל של מייקל ג'קסון והם היו כ"כ דומים חוץ מזה, נועה תשבי היתה מהממת בפרק השני

A n g e l u s

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif מפחיד ../images/Emo44.gif

הוא נראה כאילו יש לו איפור בעיניים, ירוק-כחול משהו.

למעלה