למישהו יש את ספר הקומיקס הזה:

• פותח הנושא H6
  • פורסם בתאריך

H6

New member
למישהו יש את ספר הקומיקס הזה:

זה בעצם לא ספר קומיקס אלא איך לצייר קומיקס How to draw marvel way ( מקווה שכתבתי נכון ) אם למישהו יש את זה הוא יכול בבקשה להגיד לי עם הספר שווה וכמה הוא עולה?

gewitter

New member
*לובש את חליפת אביב אור*

תמיד טוב שיש אחת בארון. H6 יקר, רואים עליך שאינך קורא את הפורום מספיק :) יש כאן לפחות חמש הודעות בהן שם הספר מוזכר, רובן המלצות של אביב. באופן מפתיע ניתן להשיג את הספר מקומיקום (85 ש"ח בערך), אמזון וכנראה מקומות אחרים. יש הטוענים שזה התנ"ך שלהם. אני אף פעם לא קראתי אותו. אולי עדיף לך ללמוד לצייר לפני שאתה לומד לצייר קומיקס. אולי. מכיוון שכל ספר מוחק את דמי חנוכה, אין הרבה אנשים שיכולים להשוות כמה ספרים(כל אחד קונה אחד, אם בכלל...). בהזדמנות(עם גל המדריכים והמאמרים הצפוי), אכתוב ביקורת על הספרים שאני מכיר.

HackMachine

New member
יש לי

אין לי כח ממש להסביר על הספר כי אתה יכול לחפש על זה באינטרנט.. כל מה שאני יכול להגיד זה שזה ספר ממש טוב. רק אל תצפה שתלמד לצייר רק מלקרוא את הספר הזה כי אתה לא. הוא מכיל הרבה טיפים מאו שימושיים אבל לא הרבה יותר מזה.

chatenoire

New member
אחלה ספר

כמה סמלי שההודעה הראשונה שלי אחרי שבועיים טירונות תהיה בקשר לספר הזה. כן, אחלה ספר. מלא טיפים, עצות, רעיונות, שיטות עבודה ו"דבר המומחה", אבל בניגוד לדעתו של האק, אני דוקא למדתי רוב מה שאני יודעץ מהספר (ומאימונים ותרגולים והמון המון זמן).

למעלה