למישהו יש במקרה את האימייל של יאיר

ענבץ בץ

New member
למישהו יש במקרה את האימייל של יאיר

כן אני יודעת שו שאלה מוזרה אבל היי יש לי כמה דברים לדסקס איתו בנוגע לסדרה דברים שיכולים להיות מעניינים מאוד כמו דמות חדשה וכולי.. אני אישית הכי אוהבת את ענת חח יו אני ממשש חיה משבת לשבת אני כל כך במטח מה יקרה בשבת אני ממש ממש מקווה שלא יעשו מה שבואדי יעשו שזה לפחות חודשיים להשאיר אותנו במטח ואפילו הרבה יותר..:( טוב אני מאוד אשמח אם תענו לי תודה רבה נ.ב אוף כמה אפשר לחכות גררר ממש כמו אסתי המכוערת.. (עזבו לא קשור שלום אני ענבץ מה המצב כולכם?? שמחה מאוד להצטרף!!!

duduamar

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה !

את יכולה לנסות לשלוח מייל לרשת.

willo1

New member
ברוכה הבאה גם ממני

תמסרי שם ליאיר ד"ש מפורום חדר מלחמה במייל שלך מה?

ענבץ בץ

New member
חח טוב אז ככה../images/Emo96.gif

אני ממש מש מבטיחה שאני ינסה טוב כנראה לאפאחד אין את המייל שלו האמת לא חשבתי ככה אבל אמרתי נו אפשר לנסות!! אבל יש לי רעיון האממ תוכנית ב!! נראה מה אתם אומרים!! אני אכתוב מכתב רשת על הסדרה ובקיצור מן מכתב כזה ליאיר אני לא חושבת שאם אני יפרסם את זה במקום הנכון מישהו יפספס את זה העניין הוא איפה אני אכתוב שהוא גם יכול לראות (אז זהו שחשבתי על תפוז או נענע וואלה וYNET אבל הקטע הוא איך אני מפרסמת שם?....) אני יודעת שזה טפשי אבל אתם לא חושבים שכאדי ויותר מזה חשוב לתת פידבק טוב וכמובן תמיכה?

MRSHIVER

New member
תאמיני לי מספיק נותנים לסדרה אחלה

ביקורות הוא לא עד כדי כך צריך עוד.. אם תראי אותו ברחוב תמסרי לו ד"ש חם חם מפורום חמל ושכולם חושבים שהוא אחלה יוצר!.. מה שהוא כבר יודע בטחח.. איזה איש אשכולות הבנאדם הזה..

רעותי01

New member
אני צריכה עזרה...

מישהו יודע אולי מה האי-מייל של יאיר לפיד?! תודה בכל אופן... יום מאושר!!!

רעותי01

New member
עדיין זקוק לעזרה..

לא הבנתי לאן לפנות... יש מצב שפשוט תביא לי אותו או שאין לך מושג...

למעלה