למישהו יש היום יום הולדת אז הנה-אני זוכרת..
A amickyaa New member 30/3/04 #5 ../images/Emo41.gif אחמד יאסין מבלה בגן העדן ../images/Emo41.gif מי שרוצה לראות תמונות של יאסין בגן העדן מוזמן להיכנס לפה,אל תחמיצו חחחחחח חה,חה
../images/Emo41.gif אחמד יאסין מבלה בגן העדן ../images/Emo41.gif מי שרוצה לראות תמונות של יאסין בגן העדן מוזמן להיכנס לפה,אל תחמיצו חחחחחח חה,חה
A amickyaa New member 30/3/04 #8 ../images/Emo65.gifמזל טוב לקיר קמט ../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif
S SupeRonit New member 30/3/04 #9 זה לא מעודד אני לא אוהבת להתנחם בסבל/קושי של אחרים צרת רבים היא לא חצי נחמה-היא רק מוכיחה שיש עוד כאלה שעוברים אותו כמוך
זה לא מעודד אני לא אוהבת להתנחם בסבל/קושי של אחרים צרת רבים היא לא חצי נחמה-היא רק מוכיחה שיש עוד כאלה שעוברים אותו כמוך
S SupeRonit New member 30/3/04 #7 איזה רשע אתה גונב לו ככה את השרשור.. תן לו להנות משרשור פרטי.. חסר לך שתעשה לי את זה ביום הולדת שלי-אצלי אף אחד לא ינצלש
איזה רשע אתה גונב לו ככה את השרשור.. תן לו להנות משרשור פרטי.. חסר לך שתעשה לי את זה ביום הולדת שלי-אצלי אף אחד לא ינצלש
S SupeRonit New member 30/3/04 #16 ../images/Emo124.gif הדר ברוכה הבאה לפורום הצנוע שלנו ומלא השיגועים והבלגנים..איך הגעת לפה נ.ב:ככה נכנסים מהדלת האחורית,ולא בקול תרועה
../images/Emo124.gif הדר ברוכה הבאה לפורום הצנוע שלנו ומלא השיגועים והבלגנים..איך הגעת לפה נ.ב:ככה נכנסים מהדלת האחורית,ולא בקול תרועה
ה הדרוש המאמי New member 30/3/04 #17 רונית... אני לא ממש כותבת בפורום הזה הרבה.. אבל אני קוראת פה תמיד..חחח
D dilan angel New member 30/3/04 #15 ../images/Emo42.gifמזל טובב לקיר קמטט../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif
ר רויטל ולירון New member 30/3/04 #20 מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif