למישהו יש היום יומולדת אבל..

dudusch

New member
מזל טוב לדנידין ../images/Emo65.gif

מזל טוב, למה לא רואים אותך? יש לנו עוד כמה שכמותך. בוא תתרווח עם כולנו, תשתתף בחוויותינו. המון מזל טוב, אין לי ממש מה לכתוב, הצלחה, אושר ואהבה כמובן, ושוב, ברוך הבא / שב!!!

אכן מזל טוב

אני לא מכיר אותו כלכך טוב אבל אני אאחל לו מזל טוב בכל מקרה. ואצרף תמונה

_alon_

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo51.gif

תודה על הברכות. וידוי קטן: אני לא כל כך אוהב לחגוג ימי הולדת שלי, זה מעין יום של חשבון נפש, מה רציתי להספיק השנה ומה הספקתי, מה יש ומה חסר, הצבת מטרות לשנה הבאה... שוב תודה. אלון

DrumStick

New member
שמע..

גם אני הייתי פעם ככה, אבל אחרי שראיתי שסקירת העבר שלי מניבה תוצאות עלובות אז עזבתי את מה רציתי לעומת מה השגתי והתחלתי להתרכב רק במה שהשגתי הרבה יותר מוצלח תאמין לי :_)

_alon_

New member
דווקא לא

סקירת העבר די טובה ויש עמידה ברוב ביעדים. היתה שנה די פוריה מבחינת לימודים (סיום בהצטינות, קבלה לתואר שני), מבחינת עבודה, מבחינת תחביבים, וגם בבחינה בין-אישית (אומנם נפרדתי מחברה שלי, אבל זה היה לטובה). הדברים שלא הספקתי הם יותר דברים התנדבותיים, עזרה לקהילה (לא קהילת תפוז
) ותרומה למדינה (פרט למס הכנסה וביטוח לאומי שלהם אני תורם רבות). אבל בלי שום קשר תמיד השאיפה צריכה להיות לחזק את הצדדים החלשים ולא להתרכז ההצלחות (לדעתי)

Hasandak2002

New member
איך הסנדק לא אגיד : ../images/Emo49.gif

שיהיה לך רק טוב עד 100 כמו 20 :) תהנה מכל רגע בחיים כולל הלילות !!!!! כמוני בערך
לאלון הסנדק 2002

למעלה