גודל, הספק ומחיר. היתר - שולי לדעתי.
אם אינך טבח מקצועי או עובד במטבח (עם המכשיר) כל יום, הכלל הוא: הכי פשוט - הכי טוב.
יש גם ב-200 ש"ח. אם קצת תתאמץ - תמצא בפחות.
בסכומים האלה לא הייתי הולך על יד שניה אבל גם בזה יש מציאות בכלל לא רעות. פתח יד2 ותראה. אל תיפול בפח, כי לפעמים מוכרים חדשים במחיר שבחנות יותר זול.
לא מזמן ראיתי בסופרמרקט של הדתיים (אושר עד) מכרו ב-199. נראה לא רע בכלל.

דבר שני, תראה מה הגודל הרצוי ושיתאים לתבניות שברשותך. אם תיכנס להוצאה על תבניות המחיר עולה ומשתולל. לי זה פחות חשוב כי אני משתמש די הרבה בתבניות חד פעמיות ויש מכל הגדלים (אם יש בעיית גודל אז גם יש לי תנור).

דבר שלישי תסתכל על ההספק. לי יש 1300 וואט. אני מרוצה ממנו. עד היום ענה לי על כל הצרכים. לא יודע מה המגוון בשוק בתחום הזה.

ולבסוף - גם סיני בא בחשבון. אני לא מסכים עם שייך סלימאן. הסינים היום אוכלים את כולם בלי מלח. בכל התחומים. למדו הממזרים. לפני כ-8 שנים קניתי מייבש כביסה. סיני. גימור - סיני. לא משהו. נראה מלפנים ממש בסדר אבל מאחור כמו ערימת פחים שחיברו אותם יחד ודחפו לשם מנוע. אבל - סוס עבודה. אין בעיה הכי קטנה (ש...ש...ש... טפו... טפו... טפו... מלח מים מלח מים מלח מים שלא נפתח פה לשטן). בסוד אגלה לך שהרבה מאד פירמות מייצרות בפועל בסין ובסביבה ובכל מיני מקומות אקזוטיים אחרים כולל מקומות שמעסיקים ילדים בגרושים. החברה אירופאית ואולי אפילו אמריקאית אבל התאכלעס - בסין ובסביבה.
תהנה.