למישהו יש המלצה לטוסטר אובן?

למישהו יש המלצה לטוסטר אובן?

דגם ספציפי שמומלץ או חברה שכדאי ללכת עלייה?
אני ממש חסר מושג ולא יודע על מה להסתכל.
תודה
 
קטן מספיק, נגיד 28 ליטר ומטה

מעוניין להשאר מתחת לאלף שקל (ומוכן להתקרב לרף העליון רק אם זה ממש שווה את זה).תודה
 

shlang

New member
אלף שח לתנורון על השיש זה מחיר מוגזם

דלונגי ב 300 אני חושב שיהיה מצויין
 

yair_bar

New member
מנהל
האם יש מגבלת מקום במטבח?

ראיתי לפני כמה ימים בשופרסל דיל טוסטר גדול (לזכרוני 45 ליטר) במשהו כמו 300 שקל.
&nbsp
זה של מותג הבית החשמלי שלהם - pilot.
&nbsp
לא משהו מדהים - אבל מניח שיעשה את העבודה כמה שנים.
 

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
טוסטר אובן זה אחד המכשירים היותר פשוטים שיש

אם זה לא מכשיר סיני שעשוי מנייר אלומיניום עבה הוא אמור להחזיק הרבה שנים.

לגבי גודל תוכל לראות את זה בעין במקום בו המכשיר מוצג, הנפח פחות רלוונטי כי נפח זה מניפולציה של גובה, רוחב ועומק. אתה צריך להחליט אם יותר חשובה לך תבנית בגודל מכסימלי או אופציה של שתי תבניות במקביל (גובה).

נתון שאני שמתי לב אליו הוא הספק גופי החימום, כמה שגוף החימום חזק יותר הטוסטר יתחמם מהר יותר.
 

lseugy

New member
גודל, הספק ומחיר. היתר - שולי לדעתי.

אם אינך טבח מקצועי או עובד במטבח (עם המכשיר) כל יום, הכלל הוא: הכי פשוט - הכי טוב.
יש גם ב-200 ש"ח. אם קצת תתאמץ - תמצא בפחות.
בסכומים האלה לא הייתי הולך על יד שניה אבל גם בזה יש מציאות בכלל לא רעות. פתח יד2 ותראה. אל תיפול בפח, כי לפעמים מוכרים חדשים במחיר שבחנות יותר זול.
לא מזמן ראיתי בסופרמרקט של הדתיים (אושר עד) מכרו ב-199. נראה לא רע בכלל.
&nbsp
דבר שני, תראה מה הגודל הרצוי ושיתאים לתבניות שברשותך. אם תיכנס להוצאה על תבניות המחיר עולה ומשתולל. לי זה פחות חשוב כי אני משתמש די הרבה בתבניות חד פעמיות ויש מכל הגדלים (אם יש בעיית גודל אז גם יש לי תנור).
&nbsp
דבר שלישי תסתכל על ההספק. לי יש 1300 וואט. אני מרוצה ממנו. עד היום ענה לי על כל הצרכים. לא יודע מה המגוון בשוק בתחום הזה.
&nbsp
ולבסוף - גם סיני בא בחשבון. אני לא מסכים עם שייך סלימאן. הסינים היום אוכלים את כולם בלי מלח. בכל התחומים. למדו הממזרים. לפני כ-8 שנים קניתי מייבש כביסה. סיני. גימור - סיני. לא משהו. נראה מלפנים ממש בסדר אבל מאחור כמו ערימת פחים שחיברו אותם יחד ודחפו לשם מנוע. אבל - סוס עבודה. אין בעיה הכי קטנה (ש...ש...ש... טפו... טפו... טפו... מלח מים מלח מים מלח מים שלא נפתח פה לשטן). בסוד אגלה לך שהרבה מאד פירמות מייצרות בפועל בסין ובסביבה ובכל מיני מקומות אקזוטיים אחרים כולל מקומות שמעסיקים ילדים בגרושים. החברה אירופאית ואולי אפילו אמריקאית אבל התאכלעס - בסין ובסביבה.
תהנה.
 
שאלה על גוף החימום

ברוב התנורים גוף החימום זה שני מוטות דקים למטה ולמעלה.
ראיתי לפחות תנור אחד שגוף החימום היה כמו בתנור פול סייז, זתומרת משהו סגנון הספרה 8 או משהו דומה.זה עדיף? (כי החימום אחיד יותר) או שבחלל קטן כמו של טוסטר אובן זה לא משנה?
ראיתי אתמול המון טוסטרים וזה שתפס לי את העין היה של סאוטר בזכות הדלת שהייתה מחוברת בצירים מסיבים (יחסית לשאר).
הרבה מהתנורים נראים ממש לא אטומים בגלל עניין הדלת
 
טוסטר אובן המלצה

ברשותינו טוסטר אובן של אלקטרו חנן.
פשוט זול וידידותי למשתמש.
הכי חשוב, אמין.
מומלץ מאד
 
יש בא.ל.מ אחד שיש לו גם ציר מסתובב לעוף

שביום רגיל נמכר ב-560 ש"ח.
הוא נראה לי טוב וחשבתי בעבר לרכוש אותו.
 

shron17

New member
טיפ. למי שקונה טוסטר ,,,

לבחור טוסטר אובן עם מגש לפירורים, אחרת הפירורים מתפזרים וכול הזמן צריך לנקות.
 
למעלה