יהיה טוב 1971
New member
למישהו יש המלצה לצילום מתחת למים?
קצת
מנושא הפורום, אני מחפשת המלצה למצלמת וידאו מתחת למים וגם להמלצה על איך בדיוק לתפעל אותה (כלומר, להצמיד לפרק כף היד? או לחבוש על הראש כמו GOPRO ? ואיך? ) אני לוקחת את הבן שלי לנסות לצלול באיזה ריף, מצאתי איזה מקום שנותנים לילדים מעל גיל 6 לצלול סקובה, ממש עם בלונים וציוד, הריף מדהים ביופיו אבל הוא מים רדודים כך שהוא תמיד יכול לעלות למעלה ולנשום רגיל בלי המתנה לאיזון לחץ, אז גם לא יותר מדי מסוכן.
הבן שלי ברצף האוטיסטי וסביר לי שהוא יפחד לנסות. חשבתי שאם תהיה לו מצלמה מתחת למים (הוא עף על טכנולוגיה ואוהב לנסות כל מני גאג'טים חדשים) אז הוא כן ינסה לצלול רק כדי שיוכל לנסות את המצלמה.
אבל נורא נורא יקר ואני לא רוצה "ניסוי וטעיה" אלא לקנות את הדבר הנכון בפעם הראשונה. למישהו יש ניסיון? אני לא צריכה ציוד מקצועי אלא באמת משהו פשוט, אבל שבאמת יצלם סרטונים. הבן שלי אוהב להעלות סרטים שצילם ליוטיוב.
קצת
הבן שלי ברצף האוטיסטי וסביר לי שהוא יפחד לנסות. חשבתי שאם תהיה לו מצלמה מתחת למים (הוא עף על טכנולוגיה ואוהב לנסות כל מני גאג'טים חדשים) אז הוא כן ינסה לצלול רק כדי שיוכל לנסות את המצלמה.
אבל נורא נורא יקר ואני לא רוצה "ניסוי וטעיה" אלא לקנות את הדבר הנכון בפעם הראשונה. למישהו יש ניסיון? אני לא צריכה ציוד מקצועי אלא באמת משהו פשוט, אבל שבאמת יצלם סרטונים. הבן שלי אוהב להעלות סרטים שצילם ליוטיוב.