למישהו יש המלצה על מוכר אמין של כרטיסי זיכרון?

sharon515

New member
עוד פעם ברחת מהאקדמיה ללשון

BobboVilla

New member
זה המוכר "שלי" - אין לו כמעט כלום

לכן אני צריך מוכר אחר
.

BobboVilla

New member
וואו, זה הזוי. באפליקציה של איביי אני רואה רק שני מוצרים שלו

וזה בשני מכשירים שונים, כך שאי אפשר להאשים את המכשיר.
&nbsp
טוב, אם יש אצלו אז אני אקנה כבר ממנו. תודה
.

BobboVilla

New member
טוב, יכול להיות שמצאתי את הבעיה

האפליקציה זיהתה אוטומטית שאני בישראל, ויכול להיות שהמוצרים שלו לא מוגדרים איפשהו שהם נשלחים לישראל, אז הם לא הופיעו לי. שיניתי את המיקום שלי לארצות הברית ופתאום הכל הופיע.
&nbsp
האמת שאני די מאוכזב מזה. אמנם יש דברים שאין באפליקציה (או באתר המותאם) של איביי דברים שיש באתר הרגיל, אבל עד עכשיו חשבתי שכל מה שיש באפליקציה עובד כמו שצריך.

G Gabi

Member
יוצא לי לשחק לא מעט עם כתובת ברירת המחדל למשלוח באיביי

כאשר ברירת המחדל היא ישראל, המוצרים מוצגים בשקלים - אני ממש לא אוהב את זה. לא טרחתי לבדוק אם אפשר לשנות את זה, כתובת ברירת המחדל בחשבון שלי היא בארה"ב.
כאשר אני מחפש לרכוש משהו, אפשר לסנן לפי יעד משלוח וכך, באופן כללי, זה מסנן החוצה את המוכרים שלא שולחים לאותו יעד, אבל זה רחוק מלהיות מושלם.
יש מספר בעיות במערכות של איביי. הן במחינת חיפוש, סינון וכו'. אבל, אין להם מתחרה רציני ברכישות בינ"ל, לפחות לא פלטפורמה שאני מכיר. AliExpress זו פלטפורמה לרכישות מסין, לא לחיפוש מוצרים ממוכרים אירופאיים, אמריקאיים ועוד.
Amazon עדיין מוגבלת, כולל האתרים האירופיים. מה שמעיק במיוחד, אי אפשר לדעת אם המוצר יישלח לישראל אלא רק בתהליך התשלום.
מוכרים רבים ישמחו לנטוש את איביי, הם מערימים עליהם עוד ועוד קשיים וגובים 10% עמלה כאשר בעבר נראה לי שהעמלות היו נמוכות יותר [זה לא כולל את העמלה ש-paypal גוזרת].
&nbsp
אגב, אם בענייני מיקום. יש אתרי אינטרנט שמציגים מחירים כמו בשוק הפשפשים

כנס ל-bookdepository עם כתובת IP ישראלי ואם אחת אמריקאית ועשה השוואה מחירים.... בשני המקרים הגדר את אותו יעד למשלוח.
זה נכון גם לאתרים כמו priceline ועוד....

BobboVilla

New member
אני מתכוון להגדרת מיקום באפליקצייה של איביי

תחת הגדרות - מדינה/איזור (כמובן שזה באנגלית
). כאשר נתתי לאפליקציה לזהות אוטומטית והיה רשום לי ישראל אז הופיעו אצל המוכר שני כרטיסים. כאשר שיניתי את ההגדרה באפליקציה לארצות הברית אז הופיעו כל המוצרים שלו. הקטע המגוחך הוא שבאמצע אני הוספתי מוצר לעגלת הקניות ולמרות שראיתי אותו בעגלה באפליקציה, הוא *עדיין* לא הופיע לי ברשימת הפריטים של המוכר. אגב, עכשיו מוצג לי רק מוצר אחד, והוא שונה מאלו שהוצגו לי בימים האחרונים. צירפתי צילום מסך מהאפליקציה.

G Gabi

Member
הגדרות מדינה, כמדומני, כמוה כהגדרת כתובת ברירת מחדל למשלוח

אם יהיה לי כח מאוחר יותר, כשאהיה ליד הנייד, אבדוק מה מופיע אצלי. יש לי גרסה ישנה של היישום.
השימוש היחיד שלי ביישום זה הודעות ה-push כשאני מקבל הודעה במערכת המסרים של eBay [במייל יש לי פילטר שכל מה שמגיע מאיביי מועבר לתיקיה צדדית שפעם אחרונה שפתחתי אותה היה כמה דקות אחרי יצירת הפילטר, לוודא שהוא עובד...]

BobboVilla

New member
זה לא קשור. אני מתכוון למה שמופיע בתחתית המסך הראשי

של האפליקציה. הכתובת נמצאת כאשר לוחצים על שם החשבון. צירפתי צילום מסך שמסביר למה אני מתכוון.

G Gabi

Member
מהזכור לי, בגרסה אצלי אין שם בכלל אפשרות לישראל

אם זכור לי נכון, האזור המדובר בהגדרות, אצלי, הוא eBay site. מכיוון שאין ebay.co.il, אז IL בכלל לא מופיע שם.
אגב, בעניין הזה, ייתכן מאוד שמוצרים המוצעים בזירה מסוימת (נניח ebay.com לא יופיע ב-ebay.de וההפך. כמובן, נכון לגבי הזירות כולן. UK, SG, CA, CH וכו').

BobboVilla

New member
זה גם מה שאני זכרתי שיש, ולכן לא חשבתי לבדוק את ההגדרה

מבחינתי שיחשוב שאני נמצא בטג'יקיסטן, כל עוד זה לא מפריע לשום דבר. בעבר אני "שיחקתי" קצת עם המעבר בין אנגליה לארה"ב כדי למצוא מוצרים ו/או מוכרים מסוימים (נדמה לי שחיפשתי את e_cell), אבל בגדול נתתי לזה להישאר על ברירת המחדל. עכשיו שאני רואה שיש לזה השפעה מהותית על היכולת שלי להשתמש באפליקציה כמובן ששיניתי את ההגדרה
.

z1george

Member
מנהל
יש לך טעם טוב

נסה גם בbuydig.com
קנית שם כרטיסים של סמסונג מסדרת Evo של 16,32 ג'יגה באוקטובר והגיע מקורי

G Gabi

Member
אתה מחפש משהו מסוים? חברה / נפח / מאפיין ייחודי?

BobboVilla

New member
32 ג'יגה, אחד מיקרו SD, שני יכול להיות רגיל או מיקרו עם מתאם

המיקרו לא יכול להיות של סאנדיסק - מיועד למכשיר סמסונג. אני אסתכל על האתר שג'ורג' המליץ עליו בינתיים. תודה
.

BobboVilla

New member
תראה את מה שכתבתי לשרון קצת למעלה

כנראה שיש באג באפליקציה, או טעות כלשהי בבסיס הנתונים.
&nbsp
עכשיו אני צריך לחשוב האם יכול להיות שפספסתי עוד כל מיני דברים בגלל זה
.

למעלה