רק להיום של מכורים אנונימים
שינוי מניעים "כשאנו מסירים סוף-סוף את המניעים האנוכיים מדרכינו, אנו מתחילים למצוא שלווה שמעולם לא דמיינו." טקסט בסיסי, עמוד 44 כשאנו בודקים את האמונות, הפעולות והמניעים שלנו, במסגרת ההחלמה, אנו מגלים כי לפעמים אנו עושים דברים מהסיבות הלא נכונות. בראשית ההחלמה, קרה שאנו מבזבזים הרבה כסף וזמן על אנשים, כשאנו רוצים רק דבר אחד - שהם יחבבו אותנו. מאוחר יותר נראה שאנו עדיין מוצאים כסף על אנשים, אבל מסיבות אחרות. אנו עושים את זה בגלל שאנו מחבבים אותם. אולי, בגלל שפיתחנו יחסים רומאנטיים כי הרגשנו ריקים בפנים וחיפשנו הגשמה באמצעות אדם אחר. כעת, המניעים שלנו בכל מעורבות רומאנטית מבוססים על רצון לחלוק את החיים הטובים שלנו עם בן-הזוג או בת-הזוג, על בסיס שווה. אולי עבדנו את הצעדים משום שפחדנו שניפול אם לא נעשה את זה. כיום אנו עובדים את הצעדים, משום שאנו רוצים לגדול מבחינה רוחנית. כיום יש לנו מטרה חדשה בחיים, והמניעים שלנו השתנו בצורה שמבטאת את הדבר הזה. יש לנו מה להציע, לא רק את הצורך והחוסר בטחון שלנו. פיתחנו שלמות רוחנית ושלווה פנימית, שמעבירה את ההחלמה שלנו למישור חדש. אנו מחלקים אהבה והחלמה בנדיבות גמורה, וההבדל הזה בחיינו הוא המסר שלנו לאלה שיבואו אלינו בעתיד. רק להיום: בהחלמה, המניעים שלי השתנו. אני רוצה לעשות דברים מהמניע הנכון, לא רק מתוך צרכים אישיים. היום אני אבחן את המניעים שלי.