למישהו יש השערה למה זה קורה?

ICANNt

New member
למישהו יש השערה למה זה קורה?

אני מתקין MAX4 על WIN2000 וגם על WIN98 ובשניהם כשאני נכנס לתוכנה אז לא מוצג שום דבר במקום של הצירים אילא רק התמונה שהיתה שם קודם, לדוגמא הדסקטופ. ואם אני מנסה לדמיין שאני מצייר צורה מסויימת על אחד הצירים ואז עושה RENDER אז היא באמת נוצרת, אבל בשום אופן לא רואים אותה על שטח העבודה. יכול להיות שזה קשור לדרייברים Direct 3d שבחרתי בהתחלה? והאם לבחור HEIDE יתקן את זה ומה ההבדל

ejay

New member
מישהו כבר שאל את השאלה הזאת-

הבעיה היא בכרטיס המסך שלך- ייתכן שהוא לא מאיץ תלת מימד, ולכן עליך לבחור בheidi שזו שיטה שמשתמשת בתוכנה ולא בחומרה. בכל מקרה, opengl עדיף על פני direct3d ,אם הכרטיס שלך תומך בזה.

ICANNt

New member
אוקיי

אז למה בMAX-3 לא היתה לי שום בעיה (למרות שאני לא זוכר מה בחרתי) ולמה הרנדר בכל זאת עובד עם הכרטיס לא תומך? וחותמזה הכרטיס שלי *בטוח* תומך DIRECT 3D כי בהגדרות שלו הקל קשור לזה

ICANNt

New member
אולי אני יוסיף פרט

יש לי RIVE TNT II של ELSA אז בבקשה אם אתם יכולים לעזור לי ולחשוב על בעיות

Tiger 2

New member
אולי חסר לך זיכרון פנימי?

כמה זיכרון פנימי יש לך? תנסה אולי להפעיל את המחשב מחדש ודבר ראשון להפעיל את מקס. אם זה לי פועל אז זאת בעייה אחרת...

ICANNt

New member
448MB ראם אומר לך משהו?

זה בטוח לא בעיה בחומרה אילה משהו בהגדרות, חבר שלי שמתעסק עם התוכנה אמר לי שאני צריך לשנות בPREFERENCE ל-"Render Mode" זה אומר לכם משהו?

ejay

New member
גם לי יש riva tnt2 ,

ואצלי אין בעיות תצוגה. נסה להפעיל את זה עם openGL . אם זה לא יצליח, נסה עם heidi . אם זה עובד רק עם heidi , יש סיכוי שהבעיה היא בדרייברים של כרטיס המסך- התקן גירסה עדכנית. אם זה לא עובד בשתי השיטות- נסה להתקין את מקס מחדש.

ICANNt

New member
זה בטוח לא קשור להגדרות של התוכנה?

התקנתי על שתי מערכות ההפעלה כבר 6 פעמים

ICANNt

New member
פתרתי את הבעיה

תודה לגל מי שעזר לי, הייתי צריך לבחור Open GL

למעלה