למישהו יש חוות דעת

paris2

New member
למישהו יש חוות דעת

על שיעורי הספינינג בקאנטרי רעננה?

talush2005

New member
רק הרגע גיליתי שיש פורום כזה

המממ הייתי פעם אחת רק בנתיים בספינינג שם והיה ממש ממש כיףף ונחמד! אני לא יודעת איך כל המדריכים רק אחד שהיה איתי אבל הוא היה נחמד והיה באמת ממש כיף-מומלץ!

Tami661

New member
גם לטלוש וגם לדובי דבש ../images/Emo24.gif

ברוכים המצטרפים לחבורה הוירטואלית המדוושת שלא וירטואלית, מקווים שיהיה לכם כאן
חם לתחביב/מקצוע המשותף לכולנו ובהחלט יהיה נחמד להיפגש לדיוושים משותפים. טלוש... רק פעם אחת היית בספינינג? הממממ
צריך לעשות משהו בנדון

paris2

New member
יופי, אם את מתחילה

את מושלמת בשבילי
אצל מי היית ואיך היה השיעור? אני מעוניינת בפרטים עבור חבר שעומד לעשות ספינינג בפעם הראשונה ואני לא רוצה שיקבל טראומה

talush2005

New member
המממ כן תאמת שרציתי להמשיך

אבל עכשיו לא כל כך יש לי זמן וכוח לזה...אולי בהמשך! לא יודעת איך קוראים למדריך שהייתי איתו אבל זה היה בן והוא היה ממש נחמד. והשיעור היה כיףף עבר מהר כמו כלוםם!! אני ממליצה

paris2

New member
לא.....

אני מחפשת ספינינג עבור חבר שמתאמן בקאנטרי רעננה... מה שלומך??????????? געגועים קשים...

שירושששששששששש ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

איפה את אחותי? איך היתה הרכיבה? מה המצב? כולם אוכלים עכשיו למטה ואני הברזתי... מחפשים אותי... חחחח... אכלתי יותר מידי עוגות אין לי מקום לאוכל אמיתי...

shiri 80

New member
רכיבה אלוהית

120 קמ בקצב שלי , ואפילו יצא קצב טוב .. תענוג אמיתי , ובדיעבד הייתי יכולה אפילו לסחוב עוד עשרה קמ כל כיוון . מי אמר זיכרון ולא קיבל .. שולחת לך הודעה ....

Gspin

New member
רמי קליינשטיין = X

קחי לך תפוחים ותמרים, החזירי גליקוגנך.

paris2

New member
עזוב..זה לא עובד...

ניסיתי הכל...אבל היא שומעת רמי קליינשטיין, מירי מסיקה.....השלב הבא יהיה ריטה (בעעעע)..... אנשים מה נסגר איתכם???!!!!!!!!

HELP... אני זקוקה למומחה לטיפול ב-

געגועים... שי... נשמתי... מתגעגעת אליך מאוד... איפה אתה?

paris2

New member
טל!!!!!!!!!!!!!

ממך, משפט כזה בפורום? ואני פחדתי להוציא לידך משפטים... זהו!לא עוד....מעתה אנחנו נקראות השרמוטות!!!

למעלה