למישהו יש טיפים נגד שעורה? קמתי עם עין אחת נפוחה.
ס סמאדי New member 23/6/14 #2 השעורה היא הדרך שבה זיהום פנימי יוצא החוצה. אתה לא רוצה לדכא את זה אפשר לעשות קומפרסים עם שקיות תה... תרגיש טוב חתיך.
השעורה היא הדרך שבה זיהום פנימי יוצא החוצה. אתה לא רוצה לדכא את זה אפשר לעשות קומפרסים עם שקיות תה... תרגיש טוב חתיך.
ד ד ר ל י New member 23/6/14 #3 אני מכירה קומפרס של תה קמומיל ואם זה לא עוזר אז משחת עיניים. אולי עקץ אותך יתוש?
A achokler New member 23/6/14 #8 אין סיכוי ימצא לי שלושים מחלות חדשות. ישלח אותי למאתיים בדיקות. ויאסור עלי לעשות הכל.
ד ד ר ל י New member 23/6/14 #9 ככה בדיוק הרופאה שלי עשיתי בדיקת דם והברזל שלי נורא נמוך ואני מפחדת ללכת אליה אז קניתי כדורי ברזל. איזה זקנים נהיינו
ככה בדיוק הרופאה שלי עשיתי בדיקת דם והברזל שלי נורא נמוך ואני מפחדת ללכת אליה אז קניתי כדורי ברזל. איזה זקנים נהיינו
A achokler New member 23/6/14 #10 נדמה לי שכבר ספרתי על הברזל הנמוך שלי בכל אופן מצאתי פתרון. אני הולך להדביק את העין השניה אני אראה כמו גארפילד אבל זה יראה סימטרי לפחות מעניין עם עמנואל רוזן יכעס שגנבתי לו את הרעיון
נדמה לי שכבר ספרתי על הברזל הנמוך שלי בכל אופן מצאתי פתרון. אני הולך להדביק את העין השניה אני אראה כמו גארפילד אבל זה יראה סימטרי לפחות מעניין עם עמנואל רוזן יכעס שגנבתי לו את הרעיון
A achokler New member 23/6/14 #14 אני מחזיק בדעה שונה ואחראי רק לעצמי וגם זה בקושי. בכל מקרה זכותך לדעה שונה.
נ נקיטה... New member 24/6/14 #20 פנס פרטי משלך. פתאום חשבתי על הקשר חיובי ל"פנס בעין"... כזה...המאיר את הדרך. עזוב העיקר שאני מבינה את עצמי. צמר גפן טבול בתיון, מרגיע. קצת...וזה עובר. תרגיש טוב.
פנס פרטי משלך. פתאום חשבתי על הקשר חיובי ל"פנס בעין"... כזה...המאיר את הדרך. עזוב העיקר שאני מבינה את עצמי. צמר גפן טבול בתיון, מרגיע. קצת...וזה עובר. תרגיש טוב.