למישהו יש כאן ניסיון עם טיסה 101

gilgor

New member
למישהו יש כאן ניסיון עם טיסה 101

של ישראייר? איך השירות, עמדיה בזמנים, צוות הדיילים...אם למישהו יש תמונות מהקבינה אני אשמח לראות וכמובן תודה על הדעות.

ערן שחר

New member
אני חושב שכבר כתבתי על זה פה כמה

פעמים משלמים פחות מאלעל ומקבלים פחות מי שלא מענינים אותו פינוקים ואוכל טוב ובשביל זה מוכנים לשלם פחות אז אין להם בעיה אל תבנה על האוכל שלהם כי הוא ממש לא טעים תביא נישנושים ופירות אין מסכים אישיים אז גם על סרט על תבנה תבוא עייף ותישן או שתקרא ספר בטיסות שלי היו דיילים ממש צעירים וחמודים ,לא ממש מנוסים אבל מה איכפת לי קראתי באיזה מקום שמשהוא כתב שהלבוש שלהם לא יפה אני אהבתי את הג'ינסים וחולצות הגולף אני טסתי איתם פעמיים לניו יורק ונהנתי אני כנראה גם יטוס איתם לבנקוק

S o l l y

New member
כמו שערן אמר...

משלמים פחות - מקבלים פחות... הסיבה העיקרית שלא טסתי איתם, זה שאין מסכים אישיים בכל מושב, וזה הדבר היחיד שאני עושה בטיסה של 12 שעות, בתור אחד שלא מצליח לישון בטיסות... חוץ מזה הרבה אנשים אומרים שהאוכל ממש לא משהו, וגם לא ממש מספיק...

ערן שחר

New member
ישראייר תתחרה לראשונה באל על על קו

ת"א-ניו יורק שר התיירות, אברהם הירשזון, אמור לקבל בשבוע הבא החלטה, בעניין בקשתה של ישראייר להפעיל טיסות סדירות לניו יורק. זאת לאחר שהכנסת אישרה בשבוע שעבר, את העברת הסמכות להחליט בעניין משר התחבורה, מאיר שטרית.

b e n1 4

New member
ישראייר

אני טסתי גם אם ישראייר ואל על לניו יורק יש לי שם משפחה ואני נוסע די הרבה ישראייר חברה טובה לטיסות ארוכות אני נורא נהנתי מהם שירות אדיב והאוכל טעים גם המטוס נוח אני ממליץ על ישראייר מאוד. למרות שבאל על וקונטטיננטל נהנתי יותר טיסה נעימה =)

יש בדיחה של וודי אלן

על שתי קשישות שמבלות חופשה בבית מלון בקטסקייל. אחת אומרת לשנייה: "האוכל כאן נורא", והשנייה משיבה לה: "כן, וגם המנות קטנות כל כך"... האוכל בישראייר לא מאוד טעים והמנות קטנות, מערכת החשמל בתא הנוסעים - לפחות כאשר טסתי לפני שנה - לא תוחזקה כראוי, הן מבחינת חלק מנורות הקריאה והן מבחינת מערכות השמע, וגם מקרן הווידאו לא פעל. אבל כפי שציינו לפני, למי שרוצה לטוס בזול זה יכול להשתלם. המטוס מעט אטי יותר ממטוסי אל על בקו ת"א-ניו יורק.

singera

New member
כיצד מעיזים לעלות מטוס לאויר

עם ציוד חשמל מקולקל לרבות מקרן וידאו

ערן שחר

New member
אני לא סניגור של ישראייר אבל

אני לא משוכנע שזה בדיוק אותו מטוס מלפני שנה כי בחורף האחרון הוא לא היה וחזר בערך באפריל לגבי האוכל פשוט תביא סנדביץ' כמה חטיפים פרי ואתם מסודרים לגבי השינה צריך להתארגן מראש עם אטמי אוזנים טובים רצוי מסיליקון ומגן לעיניים לבוא עיפים וישנים טוב גם ב 777 אני לא וראה סרטים אני מביא ספר טוב וישן

ונפלון

New member
גם אל-על לא מושלמים בעניין הזה

שחזרתי מארה"ב עם אל-על במטוס בואינג 747-400 (ELC) מטוס חדש וחברה סדירה, מתוך 5 ערוצי הסרטים 2 לא עבדו מתוך 10 ערוצי לא עבדו 3.

למעלה