למישהו יש כוס מים

QueIronia

New member
למישהו יש כוס מים../images/Emo35.gif

יבש פה. יש לי איזה רעיון בראש, אבל אין לי כרגע מחשב כדי לבצע אותו (יגאל עם המחשב עכשיו, גנבתי אותו לדקה...).

QueIronia

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמצעד: JLo's Top 10 Singles../images/Emo41.gif

אם כבר, אז נעשה מושקע ועם תמונות... *תיכף אני אתחיל. צריך רגע לחשוב...*

QueIronia

New member
../images/Emo124.gifכמה מילים לפני../images/Emo26.gif

אני מעריץ את ג'ניפר מאז קיץ 2001 - שזה כמה חודשים אחרי יציאת הדיסק השני שלה, JLo. זה התחיל בגלל שיר מאוד ספציפי, ולכן, במידה מסוימת, המצעד מכור מראש. ערכתי מצעד בן 10 שירים. התוצאות שלו לא מפתיעות אותי. זה לא סוד שאני מעדיף בבירור את ג'ניפר שלפני המהפך שהביא אותה לשנות כיוון לצד ה"שחור" של המוזיקה. אף בלדה לא נכנסה למצעד, ומצד שני, לג'ניפר היו רק שני סינגלים שהם בלדות, ככה שזה לא צריך להפתיע אף אחד. 3 שירים שהם עם ראפר נכנסו למצעד. לג'ניפר סה"כ היו 19 סינגלים. מתוך ה-19 הללו, ב- 6 השתתף ראפר, ובעוד שלושה (Get Right, JFTB, BILU) היה ראפר/ים, אבל הייתה גם גרסא בלי. זה הפתיע אותי, כי חשבתי שייכנסו פחות שירים עם ראפרים... נו, שיהיה... אחרי שדברתי די הרבה (והרוב שטויות...), אני אתחיל להצעיד.

QueIronia

New member
#10 - Jenny From The Block

הפתעה
(ואני פונה לעצמי כשאני אומר את זה). השיר הזה מבחינתי, עד לא מזמן היה מחוק. הייתי מקשיב רק לרמיקס שלו [Seismics Crew's Latin Disco Trip/ Remix]. הוא ייצג מבחינתי את ההתמסחרות של ג'ניפר. בזמן האחרון די גיליתי מחדש את This Is Me... Then. חשוב לציין - הדירוג הוא בעיקר טעם אישי, אבל אם היה מדובר בטעם אישי בלבד, לא בטוח שהשיר היה נכנס למצעד. בגלל שהשיר הזה הוא כ"כ חשוב בקריירה של ג'ניפר (מקום 3 בבילבורד, לאחר מאבק קשה על המקום ה-1 בבילבורד. בארץ הוא היה בפלייליסט של גלגל"צ והצליח לא רע...), בחרתי להכניס אותו. מבחינתי, הוא נכנס בעיקר בגלל הרמיקס. הייתי מצרף קישורים לצפייה בקליפים, אבל עכשיו צריך להיות רשום ליוטיוב כדי לצפות בחלק מהתוכן. חבל...

QueIronia

New member
#9 - Ain't It Funny Remix

feat. Ja Rule & Cadillac Tah כמה ששנאתי את השיר הזה כשהוא יצא. אם את Jenny From The Block החרמתי, בזה בכלל סרבתי להכיר (כן, אני דרמטי בכוונה...). מה שחשבתי היה: "איך לקחו שיר כ"כ מדהים, דחפו לשם שלו את המילה Remix והחליטו להרוס אותו כ"כ?!" אבל, אין מה לעשות. זה פשוט שיר טוב. וג'ניפר כ"כ סקסית בקליפ, שזה מדהים! השיר היה להיט גדול בזמנו, אחד המצליחים של ג'ניפר, ונתן תנופה לדיסק הרמיקסים. אבל כאן, בניגוד ל- JFTB, השיר נכנס לא בגלל החשיבות שלו, אלא אך ורק בגלל שאני אוהב אותו (וככה זה יהיה מעכשיו בכל השירים במצעד...)

QueIronia

New member
#8 - Let's Get Loud

כשדירגתי, די הסתדר לי המיקום הזה, אבל פתאום זה נראה לי נמוך מדי. שיהיה. שיר פשוט מקפיץ. איזה קצב מעולה! קליפ לא ממש היה לו (אלא אם אתם מחשיבים את ההופעה ממונדיאל הנשים בשנת 2000). בכל מקרה, אין לי מה להרחיב עליו הרבה. בעצם, יש משהו קטן - די הופתעתי שהוא של ג'ניפר כשנתקלתי בו לראשונה אחרי שנהייתי מעריץ, בתקופה שהייתי עדיין "פעור", וליקטתי שירים וחומר (כשקניתי את On The 6 והקשבתי לו בפעם הראשונה, ואז השיר הזה הגיע, לרגע התבלבלתי...)

QueIronia

New member
#7 - I'm Glad

פה אנו נפרדים מהסינגלים ששוחררו מתוך הדיסק This Is Me... Then. זה היה הסינגל השלישי בדיסק, וללא ספק הטוב מבין כולם (אם לא מבין כל השירים בדיסק...). והקליפ, איי איי איי, הקליפ
אם כבר, אז אני אציין שלשיר הזה יש כמות מטורפת של רמיקסים, ואני לא חושב שיש אחד שמשתווה לגרסאת המקור. למרות שהוא היה די כשלון (ובעצם, הסינגל הראשון של ג'ניפר שלא הצליח אחרי הבום שהותירו הסינגלים מ- I'm Real Remix ועד All I Have), מבחינתי הוא אחד הטובים.

QueIronia

New member
#6 - I'm Gonna Be Alright

feat. Nas רמיקס שדי משתווה למקור. אין לי הרבה מה לומר עליו. הוא היה להיט לא קטן, אבל די האפילה עליו ההצלחה של הסינגלים שקדמו לו ושהגיעו אחריו.. אנקדוטה קטנה: אני זוכר שבקיץ שהשיר יצא, היה מצעד Top 10 at 10: Summer Hits ב- MTV. ג'ני הייתה, כמובן, במקום הראשון. די הפתיע אותי אז, אבל בעצם למה לא?

QueIronia

New member
#5 - Love Don't Cost A Thing

ללא ספק אחד השירים הטובים של ג'ניפר, ובכלל. בדיוק אתמול שמעתי אותו ב- 100FM (זה היה בסביבות 22:00). אני חושב שזה היה הלהיט הגדול ביותר של ג'ניפר עד אז, ואחד הלהיטים הכי גדולים של 2001. שיר של Girl Power שהיו שאמרו שהוא בא כדי "להחזיר" לפאפי... אני לא מאמין לזה... בכל מקרה, המקום הזה נראה לי די נמוך בשביל השיר הזה, אבל כשאני מסתכל על המקומות הבאים, זה נראה לי בסדר, ומצד שני - כ"א מהמקומות 2-5 יכל בקלות להיות מקום ראשון. כל סדר רנדומלי של החמישייה הגדולה מתאים בהחלט!

QueIronia

New member
#4 - Get Right

יש שיאמרו שהוא בלתי נסבל, אבל אני שומע אותו עכשיו על Repeat ונהנה מכל דקה. יצירת אומנות פשוט! חבל שהוא לא היה הלהיט שלו כולנו ציפינו (מבחינת הצלחה במצעדים), אבל לא נורא. בהתחלה, כשהשיר רק דלף, הוא די אכזב אותי, אבל מהר מאוד נדלקתי! (איך אפשר שלא?) ואני רק רחייב לציין - בכוונה לא ציינתי את Fabolous כאמן אורח. אם פעם חשבתי שהוא רק תורם לשיר, עכשיו אני תמיד מעביר הלאה את הגרסא שאיתו, וישר חוזר לגרסא ה"נקייה" (
).

QueIronia

New member
#3 - If You Had My Love

התלבטות לא קטנה הייתה לי אם לשים את השיר הזה במקום השני או השלישי. בכל מקרה - הפקה מעולה, שיר גדול. נסכם בכך ש- I sure would comfort her! (ורק חבל שהעטיפה של הסינגל פושרת...)

QueIronia

New member
#2 - Waiting For Tonight

אין ספק, הקלאסיקה של ג'ניפר. עד עכשיו זה השיר של ג'ן שיוצא לי לשמוע הכי הרבה ברדיו, ולא פלא! אני רק חייב לציין שיש לשיר כמה רמיקסים מעולים (האהובים עליי - Hex's Momentous וה- Spanglish Radio Edit של פבלו פלורס).

QueIronia

New member
#1 - Ain't It Funny../images/Emo47.gif

ת'אמת, אני לא שומע את השיר הזה בכמויות מטורפות, ובכ"ז - אני תמיד אומר שזה השיר של ג'ניפר שאני הכי אוהב. אולי בגלל שזה השיר שהביא אותי להיות מעריץ... בכל מקרה, זה באמת שיר טוב לדעתי. היה די חלש מבחינת הצלחה, אבל לא נורא. ד"א - בבית שלי יש קונצנזוס שזה השיר הכי טוב שלה. בלי לדעת מה ההורים שלי חושבים (אולי כי הם לא מכירים אף שיר שלה כנראה) ומה אח שלי חושב (שהיא פרה וש-GR נורא! ואפילו יצא חרוז...), יש לנו רוב (יגאל אני ושתי האחיות הגדולות שלי). Ain't It Funy RULZ

חדש123

New member
וואו כל הכבוד!

קודם כל הכבוד על ההשקה בן אדם ואיזה מהירות וואי! אהבתי רצח את הרעיון של המצעדים וברגע זה אני חושב איזה מצעד אני יכול לעשות ....

התגובה שלי../images/Emo26.gif

קודם כל הכבוד על ההשקעה
היה ממש כיף לקרוא את המצעד שלך... והנה התגובה שלי
10) JFTB- שיר לא רע, אבל לא מגיע לו טופ 10 לטעמי.
9) AIF REMIX-גאד כמה שהשיר הזה מסריח
... נראה לי שזה השיר הכי גרוע של ג'ניפר
8) lgl- מ-ע-ו-ל-ה
... המיקום מדוייק
7) IG- מאוד אוהב את השיר הזה... אבל כמובן שלא מגיע לו טופ 10. 6) IGBA-
שיר מושלם.... אצלי הוא יותר גבוה
5) LDCAT-
השיר הכי טוב שלה ואחד האהובים עלי בכלל מכל השירים שיש
4) GR- שיר טוב... לא לטופ 10
3) IYHML- מצויין,
, יש מצב שבטופ 10 שלי הוא יהיה בחמישיה התחתונה. 2) WFT- אהההההה הקלאסיקה של ג'ניפר.... מיקום מצויין
1) AIF- איזה שיר... מקום 2 אצלי בשירים של ג'ניפר. פשוט יצירת אומנות
סיכום---- 6 מתוך 10 שירים יהיו כנראה גם בטופ 10 שלי, מה שאומר שהטעם שלנו די דומה

QueIronia

New member
מסקרן אותי מה אתה היית שם

זתומרת איזה ארבעה היו מחליפים את JFTB, AIFR, IG ו- GR. אם כבר - לא הכנסתי את NMA מסיבה מאוד פשוטה - הוא היה סינגל רק בארצות הלטיניות... (LGL לעומת זאת, גם אם לא שוחרר רשמית בארה"ב, היה השיר הרשמי של המונדיאל...). בכל מקרה - NMA הוא היחיד שיש לו מקום ברשימה ולא נכנס (כנראה 6... אולי 5), אבל גם הסברתי למה...

Lopezit

New member
יפה יפה

אני לא יכולה לדרג 10 שירים לפי סדר זה קשה מידי אני יכולה להגיד מה ה10 האהובים עליי אבל לא לדרג...

למעלה