למישהו יש לינק לדיסק של רונה קינן?

21thRevol

New member
למישהו יש לינק לדיסק של רונה קינן?

אני לא שומע רדיו כמעט. אתמול נסעתי עם חבר ופתאום התחיל שיר שאף פעם לא שמעתי לפני כן כשהוא נגמר ישבתי עם צמרמורות בכל הגוף כמו שלא קרה לי שנים קוראים לשיר עיניים זרות. שיר מדהים. אני חייב את הדיסק. אני כל כך שונא את קרן פלס ומירי מסיקה וכל הבכייניות המסריחות של גלגלצ. היה כל כך מוזר לשמוע משהו ישראלי כל כך טוב הבחורה הזאת נדירה. הכל שלה מדהים. הטקסט של השיר הזה הרס אותי אני חייב את השיר הזה. למישהו יש לינק? ואם כבר אני פה אז למה לא לעשות לעצמי קצת פרסום? הנה לינק לשירים שלי אם מישהו רוצה לשמוע.... http://kobyhamanyak.googlepages.com

רעוּת

New member
אתה יכול לשמוע את השירים באתר שלה

www.ronakenan.com גם אני שמעתי את זה אתמול בלילה ברדיו והתאבדתי קלות

מאוד דומה למה שאני הרגשתי כשגיליתי את רונה.

לגבי קרן פלס - גם אני לא כל-כך אהבתי אותה, אבל אז היא עשתה כמה שיתופי פעולה עם רונה - בתוכנית ובהופעה שלה, וממש אהבתי איך שהם יצאו. ד"א: הקשבתי קצת לשירים שלך, נשמע טוב. אהבתי מאוד את המילים של גהנום, למה הוא לא במייספייס?

21thRevol

New member
וואי אני לא מאמין שבאמת הקשבת

זה ממש נחמד לשמוע למה לא במייספייס? כי אף אחד לא מקשיב ממילא... אם עץ נופל באמצע היער ואף אחד לא רואה אז מה זה משנה כמה פעמים הוא יפול? עכשיו אני מקליט עוד כמה שירים ואז אני מתכוון לשלוח אותם לחברות תקליטים ואני מקווה שמישהו יקשיב לי. עד אז אני לא ממש מצפה לכלום מהאינטרנט, עם כל מעלותיו.... יש לי שיר שנקרא אנטואנט שאני כל כך אוהב. כשסיימתי להקליט אותו הייתי בטוח שזה רק עניין של זמן שיקרה לי מקרה מהסוג של יוני בלוך. שאיזה מפיק גדול ישמע אותי ויחליט שאני הדבר הבא, אבל זה לא קרה. ומאז אני די אובד עצות. אני גם די מודע לעובדה שחברות התקליטים אף פעם לא ישמעו את הדיסקים שאני אשלח להם, אבל החלום הזה הוא הדבר היחיד שמונע ממני לעלות לגג ולקפוץ. אני יודע שזה לא כל כך ריאלי אבל זה או להיות או לחדול. "ואני לא איכנע לרעיון הזה שאי אפשר כי אי אפשר. זה עניין של הישרדות...." זהו פחות או יותר. מייספייס או הבמה החדשה לא יתנו לי כלום. רק תקוות שווא וחלומות שלא יכולים להתגשם. כל כך תודה לך שבכלל הקשבת. זה ממלא לי את החור בלב. באמת. אגב, שמעתי שיר אחר של רונה קינן, שמו "מבול" זה פשוט ענק. ממש מתסכל בתור מוזיקאי לשמוע שיר כזה ולהיות מודע לעובדה שאין מצב שאני אי פעם אוכל לכתוב משהו שאפילו יתקרב לזה. ממש אינטנסיבי. זה אחד מהשירים שכשהם נגמרים נורא קשה לחזור לחיים. אני שמח שהכרתי את גברת קינן. נראה לי שאני אלך להופעה שלה מתישהו. למרות שאני שונא ללכת להופעות. אני כל הזמן חושב על זה שהבמה הזאת צריכה להיות שלי ואז נהיה מתוסכל למשך ימים ארוכים אחר כך.... מעניין איך היא נראית....

מיץ פזי

New member
שאלת, בני ולכן אענה :)

ככה נראית הגברת קינן- ממש מרגשת אותי ההתלהבות הרעננה שהבאת עם ההודעה שלך, כי אתה מבין, כאן מרוכזים כל האנשים שכל כך אבל כל כך מתלהבים מרונה וכולם כבר אמרו כל כך הרבה פעמים את כל מה ש"מבול" ו"עיניים זרות" עושה להם, ואנחנו רק מחפשים עוד הזדמנויות (שאלונים וכו'..) להגיד את זה עוד פעם, ופתאום מגיע מישהו כמוך, שלא מכיר בכלל ויש בו את ההתרגשות הראשונית הזאת, של ההתחלה, שמכירים שיר-שניים ומתחילים להסתקרן.. וזה ממש כיף! כן, מצטערת על הנאום-חוצב-הלבבות חח אתה מוזמן ממש להישאר עימנו :)

מיץ פזי

New member
זו הייתה היא בהופעה

אתה רואה, שווה להגיע :) ועכשיו תמונה קצת יותר ברורה (האמת חשבתי שהעלתי אתה כבר קודם.. )

מיץ פזי

New member
ויש עוד באתר שלה

(שבקרוב עומד להתעדכן מחדש, צפו לתשובה על שאלה זו באירוח)

Einav85

New member
../images/Emo12.gifבאמת?

דווקא פעם ראשונה ששמעתי אותה (במקרה גם ראיתי אותה באותו הזמן) היא נראתה לי כ"כ צעירה שהופתעתי שכזה קול בוגר יצא ממנה... המון בהצלחה לך

רעוּת

New member
פעם היתה בה"ארץ"

איזה ביקורת על רונה, שמי שכתב אותה שם ממש נשפך ממנה כזה, ואמר שהוא מקנא במי ששומע את "עיניים זרות" בפעם הראשונה. אז אבא שלי הכריח אותי להשמיע לו את השיר, ואז הוא היה כזה "אוף, אבל כבר שמעתי את זה פעם!" והתבאס שזאת לא הפעם הראשונה שלו

אני מסכימה. ממש נהניתי לקרוא את כל הדיון הזה

ובקשר לפרסום באינטרנט - לדעתי הוא יכול מאד לתרום. גם אם לא ירוצו אליך מפיקים עם חוזים בהיכון (בכל זאת האינטרנט הוא מקום גדול), אנשים ישמעו אותך (למשל במקומות כמו "במה חדשה", מייספייס או אפילו בלוגים) ויחוו את דעתם, ככה תקבל פידבק ותוכל להשתפר. בתור מי שכותבת ומפרסמת ב"במה חדשה" ובפורומי כתיבה אני יכולה להעיד שזה אחד מהדברים שהכי עזרו לי. בנוסף, גם תצבור קהל קטן של אנשים שאוהבים את המוסיקה שלך וירצו ללכת להופעות או לקנות את הדיסק בבוא הזמן. אני הייתי ממליצה לא לשלוח ישר את השירים לחברת תקליטים (גם אם הם מעולים, הסיכוי שיוציאו תקליט של אדם אנונימי לגמרי הוא קטן מאד), אלא לפנות למקומות בבקשה להופיע שם. אנשים יכירו אותך מהופעות וככה תוכל לנגן מול אנשים ולרגש אותם אפילו אם לא יצא מזה דיסק בסוף. ככה גם רונה התחילה.
ועכשיו אני הולכת לשמוע את השירים שלך.

רעוּת

New member
חחח אם כבר סטיקרים-

צריך לעשות סטיקר לאוטו "לחייך לנהג שמצפצף לך כמו היית חרש אילם לא להתפתות לחוסר הנימוס הזה" ולשים אותו מתחת לסטיקר עם "i believe in peace, bitch" של טורי

למעלה