למישהו יש לינק...?

lior311

New member
למישהו יש לינק...?

לאתר שבו אפשר לקרוא תקציר נורמלי ולא הורס של מה הולך להיות בעונה השניה של הסדרה? כי באתר הרשמי אולי השקיעו, אבל אי אפשר להבין בגרוש מה הם רוצים!

מאור 87

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

איך בדיוק אתה רוצה למצוא תקציר לא הורס?? תקציר אומר מה קורה בסדרה, אז מן הסתם זה יהרוס לך..

זה לא קשור (שכחתי איך רושמים שרשור)

שכחתי איך רושמים שרשור לא קשור אז אני אומר שזה לא קשור: 87 אתה ראיתה את כל העונה הראשונה?

מאור 87

New member
חחחח..

אומרים נצל"ש...
ולא, לא ראיתי את כל העונה הראשונה.. אני רואה את הפרקים של ערוץ 10.. נ.ב אתה יכול לקרוא לי מאור.. זה בעצם השם שלי..

נצל"ש

אני יודע- מאור אחי זה בסדר יופי שאתה רואה את הפרקים של ערוץ 10 למה יופי? כי ככה אתה יכול להצטרף לי ולכל האנשים האחרים בפורום הזה שרואים בערוץ 10

נצל"ש 2

דרך אגב אתה נשמע אחלה בנאדם נחמד ואתה גם אוהב 24
אז אני מקווה שאני לא חטטן טו משהו אבל אולי יש לך מספר icq? ככה נוכל לדבר ביחידות יותר על 24

lior311

New member
לא תקציר תקציר...

פשוט כמה מילים על מה הולך להיות בעונה השניה בכלליות... כמו שלעונה הראשונה אמרו על סוכן ממשלתי שמנסה לעצור את ההתנקשות במועמד לנשיאות, שתוך כדי משפחתו נחטפה והוא מנסה לגלות מי החפרפרת באירגון... תקציר כזה אני מתכווון... רק קצת פחות קצר!

מאור 87

New member
אהה..

לא נראה לי שתמצא..
.. אבל מה זה חשוב כל כך? בטח אחרי שתראה את כל העונה הראשונה אז תנחש לבד מה הולך לקרות בעונה השנייה..

למעלה