למישהו יש למוסין?

plants and rags

New member
למישהו יש למוסין?

נראה כאילו הגרון של B מסרב להחלים. אחרי ביטול של וויילד אין דה קאנטרי שהיה אמור להתקיים לפני שלושה ימים, שעליו לא נאמר שהוא בגלל הגרון אלא בגלל significant problems with the event, including its staging, sound and lighting, מתקבל ביטול נוסף של הופעה בהלסינקי. הנה מה שפורסם בביורק.קום: Press statement reads: "Sadly, due to medical issues with her voice, Björk has to cancel the show in Helsinki. Ticket holders should return tickets to point of purchase to get a ticket refund. Björk thanks her fans for their understanding and support ” MWC of bjork.com wish Björk speedy recovery. הממ, מעניין איזו השפעה על מהירות ההחלמה יש לעובדה ש-B לא מאמינה ברפואה מערבית ומסרבת לקחת אנטיביוטיקות למיניהן. בכל מקרה, זה נשמע לא סבבי בכלל. האישה לא יודעת לעשות הרבה חוץ מלשיר, חוץ מלהתעסק עם סינתיסייזרים ולהעמיד פני מתופפת, אז זאת בעיה. החלמה מהירה.

Miss Murder

New member
מסכנה../images/Emo10.gif

החלמה מהירה לביורק! למרות שיהיה מעניין לראות הופעה שלה בלי שהיא שרה,רק מתעסקת עם סינטיסייזרים.

Venus as a Boy

New member
אם היא מבטלת את טורקיה

אני קופץ מעזריאלי

סריט

New member
עדכון: ביורק מתה.

סתם
אבל נראה לי שביורק הסתבכה עם הביטול הזה של ווילד אין דה קאנטרי, כי בגללה ביטלו את כל הפסטיבל וכולם עצבניים עליה טילים. אויש, יש הופעה של ביורק בMTV ערוץ: MTV 2 יום: ראשון תאריך: 13/07/2008 שעה: 01:30 משך: 30 דקות אני די בטוחה שזו ההופעה האקוסטית ההיא של דביוט, אבל אל תאמינו לי.

סריט

New member

סתם
אבל נראה לי שביורק הסתבכה עם הביטול הזה של ווילד אין דה קאנטרי, כי בגללה ביטלו את כל הפסטיבל וכולם עצבניים עליה טילים. אויש, יש הופעה של ביורק בMTV ערוץ: MTV 2 יום: ראשון תאריך: 13/07/2008 שעה: 01:30 משך: 30 דקות אני די בטוחה שזו ההופעה האקוסטית ההיא של דביוט, אבל אל תאמינו לי.

סריט

New member

סתם

plants and rags

New member
התחלתי לדאוג כבר

אם אומרים משהו שלוש פעמים אז הוא נכון, לא? זה החוק.

Seasonal Beast

New member
נראה לי שלא מדובר בדלקות למניהן,

זה הסיבוב הכי מתיש שלה עד כה[אאל"ט], והיא כבר לא צעירה. קצת סיבכה את עצמה עם ה18 חודשים של סיבוב הופעות[מתי התחיל?]

plants and rags

New member
התחילה לפני שנה וכמה חודשים

אבל זה חודש און חודש אןף, היית חושב שהיא נחה מספיק. אבל אני מסכים, אני לא מבין למה היא רצתה שנה וחצי, זה הרי המון. מעניין אם היא לא מרגישה מיצוי מסוים, פורטיסהד נראה לי רצו לסיים אחרי הופעה אחת או משהו.

Seasonal Beast

New member
פורטיסהד הם לא דוגמה.

נראה לי שכן יש מיצוי מסוים לגבי ההופעות, אחרי הכל שנה וחצי זה המון. אני חושב שהיא החליטה על השנה וחצי, כי היא ידעה מראש שזה הולך להיות הסיבוב הכי טוב שלה[וכן, הוא הכי טוב שלה(כרגע)].

Brit22k

New member
../images/Emo10.gif

ואויי זה באמת עצוב... אני רק יכול לאחל לה החלמה מהירה ושתעבור את זה... אני חושב שהיא אחת הנשים הכי מוכשרות שיש והיא באמת אומנית גדולה וזה לא מגיע לה ... היא תמיד עסוקה במוזיקה ופשוט שזה קורה לה זה באמת עצוב... נקווה שתעבור את זה כמה שיותר מהר.

למעלה