למישהו יש מושג איפה ניתן להשיג את ה חומה על וידאו? לא DVD. ממש חשוב! עדיף באזור המרכז
M malolds New member 20/1/03 #1 למישהו יש מושג איפה ניתן להשיג את ה חומה על וידאו? לא DVD. ממש חשוב! עדיף באזור המרכז
Y Yael Floyd New member 20/1/03 #2 גמאני מחפשת............ אפשר להשיג את החומה רק מאנשים שהקליטו בזמנו... או לפנות לערוץ2/4 בפנייה נרגשת לשדר את זה שוב.
גמאני מחפשת............ אפשר להשיג את החומה רק מאנשים שהקליטו בזמנו... או לפנות לערוץ2/4 בפנייה נרגשת לשדר את זה שוב.
E Eclipsed 0 New member 20/1/03 #3 יש לי, קניתי בTR נתניה.. היה להם רק DVD, אבל המוכר היה נחמד והזמין עבורי גרסה של קלטת... נסה\י לבקש מהם...לרוב הם יעשו הכל כדי לקבל את הכסף שלך.
יש לי, קניתי בTR נתניה.. היה להם רק DVD, אבל המוכר היה נחמד והזמין עבורי גרסה של קלטת... נסה\י לבקש מהם...לרוב הם יעשו הכל כדי לקבל את הכסף שלך.
M meandmeandme New member 20/1/03 #4 צודקת... אבל יעל... אם את צריכה אני יביא לך את שלי... ו... בקשר למי ששאל ראשון באמת הכי כדי לבקש הזמנה מיוחדת.
צודקת... אבל יעל... אם את צריכה אני יביא לך את שלי... ו... בקשר למי ששאל ראשון באמת הכי כדי לבקש הזמנה מיוחדת.