למישהו יש מושג אם אפשר ב SK...

Mad Cow

New member
למישהו יש מושג אם אפשר ב SK...

למישהו יש מושג אם יש דרך כלשהי לשדרג תוכניות למכשיר ה SK ברשת פלאפון? למשל להתקין דפדפן תומך SHTML או להוסיף משחקים וכל מיני חירטוטים... תודה,

פלסטיק

New member
יש קישור באתר של פלאפון לסולגוד

אתה יכול להוריד תוכנה שבקישור IR מעבירה מידע אני יודע שניתן להעביר אייקונים וצלצולים, אני לא מאמין שניתן להעביר HTML או משחקים...

Mad Cow

New member
את זה אני יודע אבל...

נראה לי שיש שיטה שאפשר להוסיף עוד דברים כי בכל זאת הם הגבילו את התוכנה שלהם... וחוץ מזה שהם זונות! הם רוצים 220 ש"ח על כבל נתונים מסריח! אז ככה שגם צלילים ואינימציות אני לא יכול להעביר כרגע....

פלסטיק

New member
תחפש מישהו עם מחשב נייד

או שתקנה חיבור IR שישמש אותך גם לדברים אחרים כמו עכבר אלחוטי. יש שם כמות זיכרון די מוגבלת, לא תוכל לדחוף שם הרבה...

LordX

New member
הצעה:

תקנה התקן אינפרא אדום (לא משהו חדיש במחיוחד לRS232 למשל. ה לא כאלה יקרים יש כבר יותר חדשים לUSB. זה בערך במחיר של הכבל נתנים וזה הרבה יותר שימושי - תוכל לחבר גם התקנים אחרים למחשב בעזרתו וגם סלולריים אחרים!! לגבי shtml אני חושב שאי אפשר לשדקרג את הדפדפן זה פשוט מיותר... הרי אם דפדפן תומך בפורמט אחד למה שיעשו אופציה לתמיכה באחר שהרבה פחות פופולרי אגב...
Lord

LordX

New member
לא בהכרח

צלצול למשל תופס כ500 byte כאשר יש שם 250k ... תוכל דחוף די הרבה... יש לי SK זה די נחמד יש לי 6 צלצולים משלי עוד 5 אנימציות ועוד נשאר מקום מה רע? בנוקיה 3210 אם אני לא טועה אפשר לשמור רק צלצול אחד...

למעלה