למישהו יש מושג לגבי הסדרה החדשה בער

ravens

New member
למישהו יש מושג לגבי הסדרה החדשה בער

בערוץ 10 ? הכוח ? על מה מדובר זה בסגנון של נמרוד הראל ,או כאילו ריאליטי "מכשף נולד"

elix1

New member
אני יודעת

זה אמור להיות ראיליטי, וזה 10 מתמודדים שחושבים שבאמת יש להם כוחות על טבעיים והשופטים הם כל מיני אנשים שלא מאמינים לאף אחד

NYC Diesel

New member
שם התוכנית

קוראים לתוכנית ה"כוח"

realface

New member
הם עשו אחלה פרסומת

זה גם משהו.. לאחר שראיתי את השופטים, זה נראה שזה הולך להיות מאכזב. אנשים שחושבים שיש להם כוחות ? חה, אני הולכת לצחוק הרבה.. בכלל מעניין אותי לדעת מה נמרוד חושב על התוכנית הזאת (אם תשימו לב רוב הפעמים ששידרו את הפרסומת היא היתה לפני או אחרי ששידרו פרסומת שקשורה לנמרוד). אני לא התאכזבתי מהפרק האחרון, אולי השיר היה די דפוק אבל על טעם וריח... אני ציפיתי לספיישל ענק או איזה פרק מותח במיוחד (לפחות שהפרק יהיה ארוך מהרגיל!) אבל טוב שזה היה.

0Pandemonium0

New member
כן, אם נמרוד חושב שהוא יכול להיות

זמר, צר לי לאכזב אותו.
אבל היה פרק טוב.

realface

New member
כן!

היה מצחיק לראות את נמרוד עם משקפי שמש, מאפיונר קטן. והיה איזה אחד שם מההפקה עם עגיל באוזן, נראה כמו שודד ים אני פשוט הייתי על הרצפה מרוב צחוק

realface

New member
../images/Emo99.gif*מוציאה לשון*

ומעניין איך הוא בלי חולצה....

LiranTheWizard

New member
ממה שהספקתי לראות אתמול

בתוכנית של דודו טופז, מדובר בתוכנית על טהרת האינטואיציה. משהו מאוד משעמם. הבנתי שיש דבר כזה שנקרא אינטואיציה. זה הספיק להיות מעניין. גם חבר השופטים מאכזב - לא אנשים יותר מדי רציניים לדעתי. אני צריך תוכנית שתחקור נושאים כמו טלקינזיס, טלפתיה, ראיה חודרנית. על אינטואיציה דשו יותר מדי. לדעתי כולנו נתאכזב מהתוכנית הזו... נ.ב. לא יודע למה - אני פחות מתרשם ממדיומים למיניהם, ויותר נמשך לתחומים אחרים שקשורים ל-ESP, קרי, טלקינזיס, טלפתיה, ראיה חודרנית, מסע אסטרלי. לכולנו יש תחושת בטן מפותחת יותר או פחות - לא מוצא בזה נושא לדיון.

Flagg1

New member
לא מדויק

המשתתפים בתוכנית לא רק טוענים שיש להם אינטואיציה טובה, אלא ממש כוחות על טבעיים שיכולים לקלוט דברים שאף אחד אחר לא יכול. זה מבוסס על פורמט בריטי שבודק אם יש למשתתפים כוחות על טבעיים כמו שהם טוענים. מהקטעים שהספקתי לראות זה הולך להיות פשוט נורא, כי הם מנצלים אנשים שאיבדו קרובי משפחה ומשבשים להם את הזכרונות האמיתיים. ממה שהבנתי זה יהיה אפילו יותר גרוע מהתוכנית של גלר וכך גם יהיו הביקורות לאחר מכן.

adm1947sm

New member
לפי דעתי

זה על אנשים שיש להם כוח כמו לכולנו רק עם אפקת יותר משמעותי וכאילו יש להם כוח חזק יותר במיספר אחוזים מי הצופים דוגמה כמו תאמינו או לא שמראים בטלויזיה ביכלל הכול לוקחים מי סדרות אחרות מי הטלויזיה למה ציפתם במיוחד?

Seventh Element

New member
לדעתי זו תהיה תוכנית קורעת!!

יבואו 10 אנשים שיטענו שיש להם כוחות על, ויהיו 4 שופטים שיקטלו אותם בכל רגע אפשרי(וביניהם נתן זהבי התותח)... מה יכול להיות מצחיק יותר מזה?

למעלה