למישהו יש מושג מה זה החום הזה ? המזגן צועק הצילו !!!
Y Yaron5000 New member 8/6/02 #1 למישהו יש מושג מה זה החום הזה ? ../images/Emo42.gif המזגן צועק הצילו !!!
א אורית...2 New member 8/6/02 #3 עד יום שלישי אני על המזגן...../images/Emo42.gif אמרו שזה ימשך עד יום שלישי .... אני בבית על המזגן...
R RomiVais New member 9/6/02 #4 בהחלט... ממש נורא... ../images/Emo70.gif לא מזמינה את אף אחד מכם לבוא לבקר אותנו באילת... אני עוד שנייה נמסה אצלכם בכלל יש בטח המון לחת, שזה נורא בפני עצמו... שולחת לכם רוח קרירה ונעימה מהמזגן... ושיהיה לכולם ערב נפלא ביותר...
בהחלט... ממש נורא... ../images/Emo70.gif לא מזמינה את אף אחד מכם לבוא לבקר אותנו באילת... אני עוד שנייה נמסה אצלכם בכלל יש בטח המון לחת, שזה נורא בפני עצמו... שולחת לכם רוח קרירה ונעימה מהמזגן... ושיהיה לכולם ערב נפלא ביותר...
bali New member מנהל 9/6/02 #5 ואני, ירושלמית שלא שמעה על מזגן, סובלת בשקט, ועוד עם מאווררים ולא מזגן... זו בעיה קשה. בירושלים צריך מזגן אולי שבוע בשנה... אבל השבוע הזה- סיוט שלא מהעולם הזה. האוויר פה חם ומגעיל.
ואני, ירושלמית שלא שמעה על מזגן, סובלת בשקט, ועוד עם מאווררים ולא מזגן... זו בעיה קשה. בירושלים צריך מזגן אולי שבוע בשנה... אבל השבוע הזה- סיוט שלא מהעולם הזה. האוויר פה חם ומגעיל.